Koncert Beyonce rasprodan, a Williams u sat vremena prodao 4000 ulaznica

Zagrebački koncert Beyoncé koji će se održati 14. travnja u Areni Zagreb službeno je rasprodan, javlja organizator, dok je i maksimirski gig Robbieja Williamsa ima dobar start u prvih sat vremena otkad su puštene ulaznice u prodaju u četvrtak.

Beyonce i Robbie Williams

Trend brze rasprodaje ulaznica za koncertne spektakle polako zahvaća i Hrvatsku. Beyonce je, podsjećamo, britanski dio ovogodišnje turneje rasprodala u svega 12 minuta. Koncert u zagrebačkoj areni nije imao takvu brzinu prodaje, ali je ipak rasprodan više od mjesec i pol dana prije nastupa zakazanog za 17. travnja.

Naravno ne treba zaboraviti kako je upravo Beyonce bila ta koja je upriličila prvi pravi koncertni spektakl 2009. godine u Areni i kako je oduševila publiku. Tada je obećala da će se vratiti i to je i učinila.

No veće iznenađenje predstavlja Robbie Williams koji je pak odlučio ‘vratiti krunu’ ovoljetnom stadionskom turnejom “Take The Crown”. Na stadionu u Maksimiru će nastupiti 13. kolovoza, a već u prvih sat vremena otkad su ulaznice puštene u prodaju, čak 4000 ih je planulo. Možda dolazi 15 godina prekasno, a možda i ne.

U prodaji su čak i posebni VIP paketi koji se mogu kupiti isključivo preko adrese www.markbutler.co.uk. VIP paketi koštaju 3189,00 i  3559,00 kuna, a uključuju Ulaznicu za Fan Pit tj. ložu, raniji  ulazak na stadion, prijem dobrodošlice, otvoreni šank (prije koncerta) s izabranim vinima, pivom i bezalkoholnim pićem, švedski stol, unaprijed poslanu dokumentaciju, službeni poklon i prisustvo osoblja i hostesa iz udruge Mark Butlera.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X