Kraftwerk srušili stranicu Tate Moderna

Izniman interes za rezidenciju Kraftwerka u londonskoj slavnoj kući umjetnosti izazvao je neugodnosti i frustracije publici.

Kraftwerk snimljeni u Kijevu 2009. (Foto: Wikipedia)

Mnogi su bili onemogućeni pristupiti stranici Tate Moderna kako bi kupili kartu za gostovanje Kraftwerka u toj instituciji. Čim su karte puštene u prodaju, 12. prosinca stranica je bila preopterećena, a niti alternativno ponuđena telefonska linija za kupnju ulaznica nije mogla podnijeti veliki interes publike.

Tate Moder objavio je službenu ispriku: “Mnogima koji su pokušali kupiti kartu za Kraftwerk bezrezervno se ispričavamo. Stranica za prodaju bila je preopterećena fenomenalnim brojem istovremenih zahtjeva. Iz tog razloga većina karata je morala ići putem telefonske prodaje. Ispričavamo se zbog frustracija koje je izazvalo dugotrajno čekanje. Nismo predvidjeli prodaju preko specijaliziranih stranica za prodaju karata jer smo vjerovali kako se naš sustav može nositi sa zahtjevima publike.”

Tate Modern također je izdao priopćenje kako su sve karte prodane te upućuju zainteteresirane na kupnju iz sekundarnih izvora iako nisu u mogućnosti garantirati njihovu autentičnost.

Nastupi Kraftwerka koji su izazvali veliki interes publike nose nazive “1 2 3 4 5 6 7 8”, a biti će održani tim redoslijednom između 6. i 14. veljače 2013. Ista serija koncerata već je održana u New Yorku u muzeju moderne umjetnosti MOMA. Svaki nastup uključuje potpuni 3D video doživljaj dok trojka iz Düsseldorfa izvodi svaki svoj album u integralnoj verziji – uživo.

1 – ‘Autobahn’ (1974)

2 – ‘Radio-Activity’ (1975)

3 – ‘Trans Europe Express’ (1977)

4 – ‘The Man-Machine’ (1978)

5 – ‘Computer World’ (1981)

6 – ‘Techno Pop’ (1986)

7 – ‘The Mix’ (1991)

8 – ‘Tour De France’ (2003)

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X