Kraj programa predstavlja novi singl ‘Svaki novi dan’

Riječki Kraj programa predstavlja spot za novi singl ‘Svaki novi dan’, ujedno uvod u novi ciklus friško snimljenog trećeg albuma, koji će biti objavljen u travnju 2024. godine.

Kraj programa (Foto: Dalibora Bijelić)

Spot za „Svaki novi dan“ uranja gledatelje u tematiku pjesme kroz kreativne prikaze rutinskih radnji i svakodnevnih obaveza koje nisu nužno zanimljive i pozitivne, ali poruka pjesme podsjeća da i u tim običnim stvarima možemo pronaći čar, izjavili su iz benda i dodali: “Zahvaljujemo svima koji su pomogli u realizaciji ovog spota. Prvenstveno našim glumcima, redom Vedran Iskra, Leonard Berisha i Domagoj Spaić, koji su savršeno utjelovili likove iz naše priče. Hvala Liči, koji nam je ustupio OKC Palach za potrebe snimanja. Posebno hvala svim talentiranim muzičarima, koji su pod vodstvom našeg Dina snimili sjajnu jazz verziju ovog novog singla, to su redom Matko Basara, Leonard Berisha te Franjo Črnarić. I za kraj, veliko hvala Dorianu Ristiću na genijalnoj radio najavi singla!”

Glazbu, tekst i aranžman potpisuju članovi benda Đina Škulić Igor Klanfar i Ivan Brajković. Pjesmu je snimao i producirao bubnjar benda Igor Klanfar, dok je za miks i mastering bio zadužen Josip Pilipić (Silversound Studio). Spot su snimali Domagoj Spaić i Luka Filipan koji je također odradio montažu spota, a scenarij potpisuju članovi benda.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X