Kranšvester i Mrle snimili zajedničku pjesmu ‘Ženu varam’

Novi singl grupe Krankšvester, urnebesna obrada hita Leta 3 ‘Ženu varam’, u svega 24 sata digao je ogroman hype i ulovio 5. mjesto trendinga na YouTubeu.

Kranšvester i Mrle ‘Ženu varam’

Nova pjesma zvukom je potpuno suprotna od svega što je bend dosad napravio, ali i po tome tipičan Švesterbanger u rangu „Gabera“ i „Slave“. Od originalne Let 3 stvari preuzet je refren koji je, suptilno provučen kroz autotune, otpjevao upravo Damir Martinović Mrle. Eksplozivan videospot koji se zbog mnoštva detalja u prvom i drugom planu treba gledati više puta sniman je u Osijeku i Ivanovcu, a režiju potpisuje Marko Dalić.

„Ženu varam“ stiže šest mjeseci nakon singla „Slava“ koji je dosad već ulovio više od milijun i 800 tisuća pregleda na YouTubeu, a sudeći prema silovitom startu nova pjesma preskočiti će te brojke bez problema.

Krankšvester donose sve svoje hitove u Veliku dvoranu Doma sportova u subotu 23. studenog kada će nastupiti na drugoj večeri 15. Pozitivnog koncerta.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X