‘Kurcem do vjere / Thank You Lord’ – Let 3 uskoro objavljuje album

Tri godine od njihovog posljednjeg izdanja, spektakularnog live DVD-a ‘Živa pička’ upakiranog u sada već legendarnu ‘bombonijeru’, riječka skupina Let3 završava posljednje pripreme za svoj najnoviji album koji će se uskoro naći u prodaji.

Let 3 'Kurcem do vjere / Thank You Lord'

Pod imenom ‘Kurcem do vjere / Thank You Lord’ novi album sastoji se od tri dijela: LP-a koji donosi niz ranije neobjavljenih snimaka iz kazališnih predstava i sa live nastupa, zatim DVD-a koji je zapakiran uz LP u ograničenoj nakladi za prvih 500 kupaca i koji sadrži videospotove i ranije neobjavljene video zapise, te virtualnog trećeg dijela – streaminga videozapisa Mrleta kako govori dijelove Shakespeareovog djela ‘Kralj Lear’ na čakavskom, u prijevodu renomiranog riječkog pisca Nikice Petkovića, kojem će svi kupci LP-a pristupiti pomoću jedinstvenog koda koji će dobiti uz svaki album .

Također, svi kupci novog albuma, uz izdanje na vinilu, dobit će jedinstveni kod pomoću kojeg će kompletan album moći besplatno downloadati i u kvalitetnom mp3 formatu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X