‘Labour Live’, takozvani ‘Glastonbury Jeremya Corbyna’ prodao tek 15% ulaznica

Labour Live, festival nominiran kao ‘Glastonbury Jeremya Corbyna’, vođe Labour Partya u Ujedinjenom Kraljevstvu, tavori u interesu da privuče bilokakvu publiku.

Jeremy Corbyn (Foto: Wikipedia)

Kako izvještava Huffington Post, samo je 15% ulaznica prodano, što znači da je od predviđenog kapaciteta od 17500 ljudi, ulaznice kupilo njih 2500.

Festival se inače planira održati na kultnom White Hart Laneu, nekadašnjem domu nogometne momčadi iz Londona, Tottenham Spurs. Datum festivala zakazan je već za nepunih mjesec dana, 16. lipnja, a sada se traži od članova parlamenta Labour Partya, kao i od radničkih zastupnika i sindikata da promoviraju festival.

Line-up je, za sada, siromašan. Uključuje aktove poput The Magic Numbers, Rae Morris, Reverend and the Makers itd. Obećani su i neki govornici poput Corbyna osobno, Owena Jonesa, tamošnjeg kolumnista i političkog aktivista, zatim Kate Osamora, nova političke zvijezda Labour Partya i ostali iz Corbynovog ideološkog kruga.

Labour Live najavljen je još u ožujku, nakon što je, prošle godine, Jeremy Corbyn s ovacijama dočekan na Pyramid Stageu na Glastonburyu. Čini se da je Labour Party nakon tadašnjeg mega-profitabilnog Corbynovog obraćanja mladima, koji su za Labour Party i iznijeli prošle parlamentarne izbore, pokušao uhvatiti momentum, no stvari su se, izgledno, u međuvremenu ohladile. Ili je line-up naprosto loš.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X