Uskoro na police stižu memoari Beastie Boysa, ‘Beastie Boys Book’

Beastie Boys otkrili su sve detalje o svojim nadolazećim memoarima nazvanim ‘Beastie Boys Book’.

  • 12
    Shares
Cover memoara Beastie Boysa, ‘Beastie Boys Book’ kojeg su Mike D i Ad-Rock podijelili putem Twittera (izvor: screenshot Twitter)

Prva najava da bi knjigu mogli vidjeti na policama stigla je ranije ove godine. Dvojica preživjelih članova pionirskog hip-hop trija, Mike D i Ad-Rock, navodno na memoarima rade od 2013.

Knjiga “Beastie Boys Book” imati će 592. stranice i uključivati će doprinose Amy Poehler, Colsona Whiteheada, Spikea Jonzea, Wesa Andersona, Luc Santea i mnogih ostalih ‘budža’ iz Hollywooda i američke glazbene industrije.

Prema priopćenju kojeg su pustili Mike D i Ad-Rock, uključivat će se i “rijetke fotografije, izvorne ilustracije, kuharicu BB-ovog kuhara Roya Choija, grafički roman, kartu BB-ova New Yorka, popise pjesama iz mixtapa, komade gostujućih suradnika i još mnogo iznenađenja”.

Knjiga će razotkriti i “vrlo smiješne priče o prijelazu iz tinejdžerskih punksića u repere; priče o ranoj suradnji s Russellom Simmonsom i Rickom Rubinom; nemogući uspjeh debitantskog studijskog albuma “Licensed to Ill”; raspad s Def Jamom, selidbu u Los Angeles, konačni preporod u ulozi glazbenika i društvenih aktivista, preporod koji je, konačno, omogućio i stvaranje remek djela “Paul’s Boutique”.

Službeno objavljujući cover knjige preko svog Twitter računa, Mike D i Ad-Rock napisali su: “Nismo sigurni da li se sjećate, no ima tome neko vrijeme da smo obećali napisati knjigu o našem bendu. Knjiga je uskoro gotovo i uskoro će se naći na policama. Ovako ona izgleda. Nekako baš lijepo, zar ne?”

  • 12
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X