Lana Del Rey najavila novi album i podijelila naslovnu pjesmu

‘Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd’ izlazi u ožujku.

Lana Del Rey “Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd “

Lana Del Rey najavila je svoj novi album “Did You Know That There’s a Tunnel Under Ocean Blvd” i podijelila njegovu naslovnu pjesmu. Nasljednik ploče “Blue Banisters” izlazi 10. ožujka putem Interscopea. Na omotu su navedeni razni suradnici albuma, uključujući producente Jacka Antonoffa, Drewa Ericksona i Zacha Dawsona, kao i goste kao što su Jon Batiste, Father John Misty i Tommy Genesis i drugi.

U 2021. Lana Del Rey objavila je dva nova albuma, “Chemtrails Over the Country Club” i “Blue Banisters”. S izdavanjem drugog LP-a postavila je novi rekord za najveći broj izdanja na Billboardovoj ljestvici alternativnih albuma. Nedavno je objavio pjesmu “Watercolor Eyes” iz serije “Euphoria” i obradila “Buddy’s Rendezvous” Father Johna Mistyja.

Ove jeseni Del Rey je izvijestila o novoj glazbi i rukopisu za knjigu na kojoj je radila. U nizu u međuvremenu obrisanih videozapisa tvrdila je da su iz njezina automobila ukradeni prijenosno računalo, tri video kamere i više hard diskova. Kao rezultat toga, rekla je, procurio je niz nedovršenih pjesama, a ona je izgubila rukopis svoje knjige.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X