Lejla Kašić o iskustvu s Rambom Amadeusom: Riječ je o neprimjerenom i nedozvoljenom dodiru po intinimnom djelu tijela

Nakon što je u ponedjeljak kao bomba odjeknula vijest u regiji da je crnogorski umjetnik Rambo Amadeus optužen za seksualno uznemiravanje od strane Lejke Kašić, producentice crnogorske televizijske emisije Dnevnica, pokušali smo stupiti u kontakt i s glazbenikom i s producenticom. Na naš upit prva se javila Kašić.

Lejla Kašić (Foto: Instagram)

Obzirom da uz vijest o optužbi za seksualno uznemiravanje nisu bili izneseni gotovo nikakvi detalji, osim da je sve snimljeno kamerom i da je UNICEF promptno reagirao suspenzijom suradnje s Antonijem Pušićem, alias Rambom Amadeusom, tj. njegove uloge UNICEF-ovog ambasadora dobre volje, poslali smo poruku Lejli Kašić s pitanjem: “Poštovana, zanima nas što se točno dogodilo i bi li dali izjavu za hrvatski portal Ravno do dna?”

Dotad je Kašić već bila objavila post na instagramu koji se više bavio posljedicama incidenta, nego samim incidentom napisavši:“Jučer sam na snimanju epizode ‘Dnevnice’ doživjela seksualno uznemiravanje od strane našeg gosta, velikog intelektualca, regionalno prepoznate i utjecajne osobe, UNICEF-ovog ambasadora dobre volje Antonija Pušića, poznatijeg pod pseudonimom Rambo Amadeus. To je nedopustivo. Naravno da sam nazvana ludačom i glupačom. Nakon verbalnog sukoba i završetka svega dobila sam poruku koja je bila samo još jedan pokušaj manipulacije, u kojoj govori da sam ja loše doživjela njegov dojam da možemo biti dobri prijatelji.”

Lejla Kašić snimljena na Međunarodni dan javne uprave (Izvor: Instagram)

Na naše konkretno pitanje Lejla Kašić je odgovorila: “U medijima i na društvenim mrežama ne želim da se bavim detaljima i da svodim jedno, za mene, izuzetno traumatično i potresno iskustvo na nivo tabloida. Institucije koje trebaju da znaju – znaju tok događaja i trenutak u kom je eskaliralo. Riječ je o neprimjerenom i nedozvoljenom dodiru po intimnom djelu tijela, uz propratne skeptične komentare, na kraju i njegovo priznanje učinjenog.”

Također je još dodala: “Smatram da je Pušić opravdano sankcionisan iz UNICEF-a, te da će moj nesrećni slučaj biti opomena makar jednom nasilniku da ne učini slično i podrška makar jednoj djevojci da prijavi i da ne ćuti. Samo brzim reagovanjem na bilo koji vid nasilja i uznemiravanja možemo spriječiti velike tragedije, tragedije na nivou silovanja ili femicida.”

Rambo Amadeus u trenutku objave ovog članka još uvijek nije izašao u javnost s bilo kakvim informacijama vezanim za ovaj događaj zbog kojeg mu je od strane UNICEF-a suspendirana titula ambasadora dobre volje.

Komunikacija s Lejlom Kašić na Instagramu (Printscreen Instagram)

Rambo Amadeus optužen za seksualno uznemiravanje

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X