Lenny Kravitz u novom singlu ‘TK421’ golišav paradira pred objektivom

Riječ je o prvom singlu i video spotu s novog albuma ‘Blue Electric Light’ čiji je izlazak najavljen za 15. ožujak 2024. godine.

Lenny Kravitz ‘Blue Electric Light’

Svaki “Star Wars” fan zna da je TK421 “službeni” naziv za stormtroopere na Zvijezdi smrti, a još više njih zna da stormtrooperi rijetko pogađaju cilj…

Je li Lenny Kravitz to imao na umu teško je reći gledajući video spot koji dočarava njegovu jutarnju rutinu od buđenja, plesanja po sobi, pranja zuba, tuširanja i pušenja dok pokazuje svoju savršeno isklesanu atletsku figuru.

Naziv “TK421” pojavljuje se i u filmu “Boogie Nights”. Tako Don Cheadle naziva svoj novi model stereo uređaja koji ima dvostruki bas zvučnik (i sav taj bas je potreban, kako kaže Cheadle).

Je li Lenny Kravitz možda to imao na umu teško je reći gledajući video spot koji dočarava njegovu jutarnju rutinu od buđenja, plesanja po sobi, pranja zuba, tuširanja i pušenja dok pokazuje svoju savršeno isklesanu atletsku figuru.

Video spot koji svojim narativom pripada nekom drugom vremenu režirao je Tano Muino, a ono što sigurno znamo je da Lenny Kravitz nikad nije težio biti moderan.

“Star Wars” ili “Boogie Nights”, pitanje je sad, dok gledate Kravitzov jutarnji ritual uz pjesmu “TK421” koju bi mogli pripisati periodu albuma “Mama Said”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X