Letarg objavio spot za ‘Paravan’, album slijedi ovaj tjedan

Album ‘Tibor’ izlazi u četvrtak, 12. listopada.

Letarg "Paravan" (foto1. screenshot)
Letarg “Paravan” (foto: screenshot)

Letarg, odnosno koprivnički glazbenik Bruno Antolić sa svojom koncertnom ekipom, izbacio je videospot za pjesmu „Paravan“ koji je osmislio, režirao, snimao i montirao Dinko Šimac.

Naime, Letarg je 2016. godine osvojio treću nagradu na banjalučkom Demofestu u iznosu 1000 eura. S osvojenom nagradom, Letarg i ekipa odlučili su obilježiti svoju prvu glazbenu fazu, od 2014. do 2017. godine, dugosvirajućim albumom te s dva spota. Podsjećamo da je prvi spot za pjesmu „Rebra“ objavljen u travnju ove godine na Letargovom youtube kanalu.

– S obzirom na to da je cijela priča oko Letarga počela s pjesmom „Paravan“ odlučili smo da se vizualizira. Smatramo da je zaslužila spot unutar prvog dugosvirajućeg albuma koji će obilježiti prvu Letargovu glazbenu fazu – kaže Bruno Antolić.

Letarg na ovaj način najavljuje prvi dugosvirajući album „Tibor“ koji će izaći na mrežnim stranicama Letargovog bandcampa ovaj četvrtak, odnosno 12. listopada 2017. godine.

– Nije bilo velikih dilema oko odabira osobe koja će nam raditi spot. Dinko je obavio odličan posao sa spotom za pjesmu „Rebra“, zbog čega je ovoga puta dobio potpunu slobodu te je sve osmislio sam – napominje Letarg.

Dinko ističe da priča u spotu govori, između ostalog, o pronalasku sebe kroz pronalazak publike koja te razumije, a u kontrast se stavljaju mainstream publika koja traži jeftinu zabavu i “odmetnici” koji su prikazani kao klaunovi u mračnoj šumi.

 

 

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X