Liam Gallagher oprostio bratu Noelu, traži ponovno okupljanje Oasisa

Novo poglavlje peripetija braće Gallagher upravo se otvorilo.

  • 65
    Shares
Liam i Noel Gallagher (izvor: screenshot YouTube)

Liam Gallagher pristupio je bratu Noelu dajući mu do znanja da mu je oprostio i sada traži ponovno okupljanje Oasisa. Bivši frontmen Oasisa jučer je (19. srpnja) preko Twittera poručio da želi ponovno na okupu bend koji se, posljednji put, raspao 2009. godine.

“Zemlja Noelu, slušaj, čujem da sada radiš koncerte na kojima ljudi više ne mogu konzumirati alkohol, to je najbizarnija stvar koju si učinio do sada. Opraštam ti, a sada ajmo ponovno okupiti BIG O (Oasis) i prestani se zajebavati, pića su na mene.”

Sve ovo dolazi dan nakon što je Liam optužio Noela da je ukleo englesku nogometnu reprezentaciju izjavivši tijekom koncerta u Scarborough Open Air Theatreu da se “nogomet ne vraća kući.”

Naravno, društvene mreže su poslije Liamovog tvita eksplodirale i fanovi željno iščekuju Noelovu reakciju.

Još uvijek je nejasno zašto se bend raspao te 2009. no dvije su se priče isprofilirale u mogući razlog. Jedna je Noelova, i druga, naravno, Liamova. Noel tvrdi da je napustio bend jer ga je Liam, iznerviran reakcijama publike, u backstageu prije koncerta na V Festivalu, “gađao raznim stvarima i mahao gitarom poput sjekire”, a Liam tvrdi da je uzrok raspada benda Noelova žena koja je kod Noela inzistirala da napusti bend.

  • 65
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X