Lika Kolorado pokrenula crowdfunding kampanju za snimanje 3. albuma

Lika Kolorado snima treći album. Sudjelujte u Indiegogo kampanji.

Lika Kolorado (Foto: Zvonimir Ferina)

“Nismo uopće slali newslettere, činilo nam se mudrije držat to low key. Kaj-ja-znam, imam traume od debila po Fejsu koji napadaju bendove kada pitaju za financijsku pomoć”, odgovorio je Filip Riđički uredniku ovog portala na pitanje: “Zašto nisu medijima slali obavijest da su pokrenuli kampanju prikupljanja sredstava za novi album?”

No urednik je ipak prelomio da se ovaj poziv objavi na ovom portalu prvenstveno zbog ljudi dobre volje izvan kruga štovatelja rada Like Kolorado (koji su vjerojatno upoznati s ovom kamapanjom). U tom smislu apeliramo na debile i sve koji se tako osjećaju da se suzdrže od gluposti, jer ovo je nešto namijenjeno onima koji žele pomoći, a ne onima koji zdušno odmažu.

Poziv Like Kolorado prenosimo u cijelosti s njihovog službenog Facebook profila:

“Kao što znate, u procesu smo snimanja novog albuma „Sateliti u orbiti“, koji bi trebao izaći u 9. mjesecu ove godine. Kako su nas u zadnjih nekoliko godina, nažalost, razne stvari poput korone, teških bolesti, mijenjanja članova itd., spriječile u „normalnom“ bavljenju glazbom, probavanju i stvaranju, snimanju i izdavanju, našli smo se u prilično teškoj financijskoj situaciji sada kada se nakupilo sve odjednom.

Situacija je takva da nakon dugo vremena snimamo novi album, za koji želimo da i vama i nama zvuči i izgleda najbolje moguće, od miksa do spotova, dizajna itd. Uz sve što ide uz to – bendovski merch, od majici i torbi do ploča, možete zamisliti da je sve to skupa veoma skup poduhvat, ali ne želimo raditi kompromise nakon što nam je zadnji album „progutao“ COVID.

Zbog svega toga trebamo vas, da nas podržite i donirate koliko god možete ili želite, ako je i 1 euro, mi ćemo svima biti zahvalni. Ako niste u mogućnosti, i shareanje kampanje će nam puno značiti. Potrebno je samo kliknuti dolje na link kampanje i donirati koliko želite, a za određene iznose postoje i razne nagrade! Hvala unaprijed svima koji će sudjelovati!”

>>Sudjelujte u Indiegogo kampanji za grupu Lika Kolorado

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X