‘Lioness: Hidden Treasures’ – album Amy Winehouse izlazi u prosincu

Kompilacijski album ‘Lioness: Hidden Treasures’s 12 do sada neobjavljenih pjesama Amy Winehouse izlazi 4. prosinca.

Amy Winehouse 'Lioness: Hidden Treasures'

Na trećem po redu studijskom albumu Amy Winehouse radili su njeni producenti s prethodna dva albuma, Salaam Remi i Mark Ronson. Na  “Lioness: Hidden Treasures” će se pored nekoliko novih pjesama naći starije i do sada neobjavljene pjesme kao i alternativne verzije postojećih. Blagoslov na album dao je otac preminule pjevačice Mitch Winehouse koji tvrdi kako je riječ o pravom nasljednika albuma „Frank“ i „Back To Black“ te je službeno i označen kao treći album Amy Winehouse.

„Preslušavanje albuma mi je oduzelo dah. Jednostavno je predivan. Da album kojim slučajem nema kvalitetu albuma „Frank“ i „Back To Black“ obitelj se ne bi nikad složila s njegovim objavljivanjem“, izjavio je Mitch Winehouse.

Jedna britanska funta od svakog budućeg prodanog primjerka bit će uplaćena u Amy Winehouse fondaciju humanitarnog karaktera koju je pokrenuo otac pjevačice u rujnu na Amyjin 28. rođendan.

Ono što otkriva popis pjesama novog albuma jest činjenica da Amy Winehouse posljednje dvije godine izgleda nije snimala nove pjesme, što je u suprotnosti s informacijama koje su se često puštale u javnost iz njenog menadžmenta u tom periodu kako bi se opovrgnule sumnje da novi materijal ustvari ne postoji. Naime najmlađa pjesma među predstavljenih 12 je “Body & Soul“, duet s Tonyjem Bennettom koja je nedavno objavljena na njegovom albumu „Duets II“. No opet možda je novi „novi album“ Amy Winehouse u ovom trenutku najčuvanija tajna na svijetu za čije otkrivanje će se morati pričekati još koju godinu.

Popis pjesama koje će se naći na novom albumu Amy Winehouse, s opaskama kada su snimljene:

One Day Will Come – Svibanj 2002.
Between The Cheats – Svibanj 2008.
Tears Dry – Studeni 2005.
Wake Up Alone – Ožujak 2006.
Will You Still Love Me Tomorrow – Rujan 2004.
Valerie – Prosinac 2006.
Like Smoke featuring Nas – Svibanj 2008.
The Girl From Ipanema – Svibanj 2002.
Halftime – Kolovoz 2002.
Best Friends – Veljača 2003.
Body & Soul – Ožujak 2011.
A Song For You – Proljeće 2009.

Saznajte više:

Amy Winehouse umrla od prekomjerne doze alkohola

Amy Winehouse – odlazak u crno

Amy Winehouse na Avalon Festu – propast karijere pred 20.000 duša

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X