Livanjski bend 4 Hombres & Flowery objavio blues singl i video spot ‘Zona sumraka’

‘Zona sumraka’ trebala je biti uspomena na teška vremena prouzrokovana pandemijom, ali je ipak odraz te iste stvarnosti. 4 Hombres & Flowery vraćaju se koncertima i nastupaju na četvrtom Thrill Blues Festivalu u Trilju koji će se održati 2. i 3. srpnja

4 Hombres & Flowery (Foto: promo)

4 Hombres & Flowery, dinamični blues bend iz Livna (BiH), objavljuju svoj treći singl “Zona sumraka” za diskografsku kuću Dancing Bear. S novom pjesmom 4 Hombres & Flowery žele potaknuti slušatelje da se ispušu do kraja od svih briga koje im se motaju po glavama.

Kada se bend okupio u studiju “Maci” u Jajcu kod svog producenta Matta Hellyera, u rujnu 2020. godine, pomislili su da će njihova Zona sumraka biti tek uspomena na neka loša i teška vremena prouzrokovana pandemijom koronavirusa, međutim, njihov novi singl odraz je te iste stvarnosti.

Usprkos tome, ono dobro vječno traje, Darko i dalje sklada, Mersad i dalje piše, Matt uz produkciju režira i spot, a bend i dalje s velikim guštom aranžira uzbudljivu novu glazbu iz dvije države i tri grada (Splita, Livna i Jajca).

“Osjećali smo se zaista kao u zoni sumraka dok smo se pokušavali skupiti na jednom mjestu i zasvirati, pa makar napraviti nekakvu probu, s obzirom da se nas petero nalazi u dvije države i tri grada. Napokon smo dobili nekakav tračak nade. Razbila sam kasicu prasicu, naplaćala se testova te otišla u Jajce gdje smo snimili spot za naš aktualni singl ‘Zona sumraka’.” poručuje Iva Ivković Ivanišević, pjevačica benda 4 Hombres & Flowery te nadodaje: “Zaista smo jako sretni što vam napokon možemo predstaviti ono što smo napravili”.

Uz diskografske aktivnosti u kojima uživaju, 4 Hombres & Flowery spremaju se i za koncertne aktivnosti koje će obilježiti ljetnu sezonu pred nama. Prvi na redu je četvrti Thrill Blues Festival u Trilju koji će se održati 2. i 3. srpnja, gdje će 4 Hombres & Flowery dijeliti binu s nekim od najvećih blues imena i razgaliti sve fanove kvalitetnog bluesa.

Glazbu novog singla “Zona sumraka” potpisuje Darko Knežević, tekst je napisao Mersad Pivčić, dok su za aranžman zaslužni Darko Knežević, Mersad Pivčić, Iva Ivković Ivanišević, Amel Brkić i Sabahudin Hajder.

Singl “Zona sumraka” pronađite od petka, 11. lipnja, na svim streaming servisima.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X