Ližite ‘Lizalicu’ i upoznajte PigPop

Duhovni prijatelj PigPopa, Mister PigPop, je drski papkar kojem je dozlogrdila dnevna ponuda u mesnici „hrvatske glazbene scene”, na kojoj jedva nalazi kakvo suho rebarce, tu i tamo poštenu kobasicu. Dužnost Mister PigPopa je vratiti teksturu čvarku, dostojanstvo papku, a posebno posebnoj.

PigPop 'Lizalica'

Stihovno, Mr PigPop se s jedne strane naslanja na još nerazvijene, ali dakako već utopijske bokove Nabokovljeve Lolite, a s druge strane se oprezno tare o prugasti zadak pčelice Maje (nervoznim ga čini ideja žalca).

Glazbeno, ovaj pop-nerast inspiraciju vuče još iz kamenog doba – doba graje žena, krikova majki i pjesama kraljica, doba jednostavnih oruđa i čvrstih stavova, doba kada je njegova vrsta vladala ljudima i bojala se tek bjeloprugih lešinara koji su ih vrebali za popodnevnog odmora.

Bend PigPop svojim radom želi pokrenuti bokove  svima kojima je dosta umjetno produciranih komada i neznalački začinjenih namirnica, drskošću se boreći protiv trivije, zavođenjem protiv agresije, a farsom za slobodu govora.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Zcmn01PVRGY[/youtube]

PigPop započinje dijalog  poznatom vokalno-instrumentalnom autorskom skladbom mednog naziva „Lizalica”. Novi hit , koji se njiše između ukočenih polovica skladbi na današnjoj hrvatskoj sceni, progovara o poslasticama  i načinu dolaženja do njih.

PigPop je trenutni pop rock-rock trio u kojem sudjeluju Maja Telenta, Goran Kuretić Kure i Antun Toni Bahat.

PigPop Vam uz Lizalicu želi dobar tejk. Ližite slobodno.

Spot za pjesmu Lizalica izlazi dva mjeseca nakon uspješne radijske premijere. Proizveden je vlastitim snagama uz pomoć kolega i prijatelja pretežno iz Livada produkcije. Režiju i scenarij potpisuje inače važan član PigPopa Antun Bahat, snimatelj je bio Robert Raos a montažer Ivor Hadžiabdić. Šminkala je Asja Novaković. Glazbu za Lizalicu potpisuju Antun Bahat i Goran Kuretić a tekst Antun Bahat i Marta Muždalo. Glazbu za Lizalicu su snimili Maja Telanta za mikrofonom, Antun Bahat za bubnjem i Goran Kuretić za gitarama.

I mora se ne zaboraviti: Mister PigPop sav je vražji, samo mu je glava svinjska.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X