Ližite ‘Lizalicu’ i upoznajte PigPop

Duhovni prijatelj PigPopa, Mister PigPop, je drski papkar kojem je dozlogrdila dnevna ponuda u mesnici „hrvatske glazbene scene”, na kojoj jedva nalazi kakvo suho rebarce, tu i tamo poštenu kobasicu. Dužnost Mister PigPopa je vratiti teksturu čvarku, dostojanstvo papku, a posebno posebnoj.

PigPop 'Lizalica'

Stihovno, Mr PigPop se s jedne strane naslanja na još nerazvijene, ali dakako već utopijske bokove Nabokovljeve Lolite, a s druge strane se oprezno tare o prugasti zadak pčelice Maje (nervoznim ga čini ideja žalca).

Glazbeno, ovaj pop-nerast inspiraciju vuče još iz kamenog doba – doba graje žena, krikova majki i pjesama kraljica, doba jednostavnih oruđa i čvrstih stavova, doba kada je njegova vrsta vladala ljudima i bojala se tek bjeloprugih lešinara koji su ih vrebali za popodnevnog odmora.

Bend PigPop svojim radom želi pokrenuti bokove  svima kojima je dosta umjetno produciranih komada i neznalački začinjenih namirnica, drskošću se boreći protiv trivije, zavođenjem protiv agresije, a farsom za slobodu govora.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Zcmn01PVRGY[/youtube]

PigPop započinje dijalog  poznatom vokalno-instrumentalnom autorskom skladbom mednog naziva „Lizalica”. Novi hit , koji se njiše između ukočenih polovica skladbi na današnjoj hrvatskoj sceni, progovara o poslasticama  i načinu dolaženja do njih.

PigPop je trenutni pop rock-rock trio u kojem sudjeluju Maja Telenta, Goran Kuretić Kure i Antun Toni Bahat.

PigPop Vam uz Lizalicu želi dobar tejk. Ližite slobodno.

Spot za pjesmu Lizalica izlazi dva mjeseca nakon uspješne radijske premijere. Proizveden je vlastitim snagama uz pomoć kolega i prijatelja pretežno iz Livada produkcije. Režiju i scenarij potpisuje inače važan član PigPopa Antun Bahat, snimatelj je bio Robert Raos a montažer Ivor Hadžiabdić. Šminkala je Asja Novaković. Glazbu za Lizalicu potpisuju Antun Bahat i Goran Kuretić a tekst Antun Bahat i Marta Muždalo. Glazbu za Lizalicu su snimili Maja Telanta za mikrofonom, Antun Bahat za bubnjem i Goran Kuretić za gitarama.

I mora se ne zaboraviti: Mister PigPop sav je vražji, samo mu je glava svinjska.

Zadnje od Vijesti

Umro je Rajko Dujmić

Glazbenik je podlegao teškim ozljedama koje je zadobio u prometnoj nesreći u
Idi na Vrh
X