‘M’ – novi singl Lovely Quinces

Naša kantautorica, mlada splićanka Lovely Quinces, objavila je danas novi singl ‘M’ čiji izlazak se idealno poklapa s nastupom u riječkom Klubu/Beertiji u subotu 15. studenoga.

Lovely Quinces

Kao i prethodni singl, “Secret Smile”, i “M” je snimljen pod producentskom palicom Marka Mrakovčića, koji je na pjesmi odsvirao bubanj i dodatne gitare.

“M” je posljednja pjesma koju Dunja izbacuje u javnost ove godine, prije zatvaranja u studio i rada na novom albumu, koji se očekuje krajem zime ili početkom proljeća iduće godine.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jgQIkIbAAYY[/youtube]

Nakon točno 12 mjeseci Lovely Quinces, pravim imenom Dunja Ercegović, vraća se u riječki Klub/Beertiju na Trsatu gdje će nastupiti u subotu 15. studenoga. U prostoru koji je već jednom bez problema rasprodala Dunja će na idealan način zaokružiti dosadašnje rezultate, podsjetiti na materijal s EPa “No Room For Us” i premijerno pred riječkom publikom izvesti šest novih pjesama.

Vrata Kluba se otvaraju u 21:00, a koncert počinje u 22:00. Ulaznice u pretprodaji iznose 15 kn, a na dan koncerta 25 kn. Službeno prodajno mjesto je blagajna Kluba/Beertije.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X