‘Povrijedili smo jedno drugo’ Gatuza kao javno mirenje Bareta i Šilje

Dvojac Gatuzo je objavio spot za pjesmu ‘Povrijedili smo jedno drugo’, koju su snimili u suradnji s legendarnim pjevačem Majki, Goranom Barom. Singl najavljuje Gatuzov četvrti album, kojeg će objaviti 25. studenog.

Gatuzo feat. Goran Bare ‘Povrijedili smo jedno drugo’

Duet s Goranom Barom komentirao je Damir Trkulja Šiljo, frontmen benda: “Gatuzo je u petak 7. studenog trebao objaviti novi singl koji će se naći na novom albumu. Međutim u utorak sam s Goranom Barom pričao o novom albumu Gatuza i Majki te smo odlučili da će prvi singl s albuma “Megalomania” biti naš duet “Povrijedili smo jedno drugo”.”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jkVE6AtxFnI[/youtube]

Nadovezao se i Goran Bare: “Jako cijenim Šilju kao čovjeka i glazbenika te sam rado pristao na suradnju. On sa svakim svojim albumom diže letvicu prema gore. Po onome što sam čuo pjesme će biti radiofonične. Glazbu za sebe se uvijek može raditi, ali Šiljo je posložio stvari u glavi i napravio album za publiku, nadam se da će mu moje gostovanje pomoći da dođe do te publike.”

Osim suradnje s Goranom Barom, Gatuzo na albumu sprema i suradnju sa Sašom Antićem iz grupe TBF. Sa Sašom Antićem su snimili pjesmu “Šutnja”, a na albumu se osim dvije suradnje nalazi 12 pjesama.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X