Lovely Quinces na naslovnici novog Rolling Stonea

U novom, sedmom po redu, broju Rolling Stone Hrvatska donosi priču Dunje Ercegović, poznatijom pod imenom Lovely Quinces, predstavnicom nove generacije domaćih kantautora.

Rolling Stone - travanj 2014.

Pored velikog intervjua i priče o Lovely Quinces i njenom sudjelovanju na South By Southwest festivalu u Austinu u Texasu u novom broju je i veliki intervju s članovima legendarnog slovenskog benda Laibach koji u svibnju gostuju u zagrebačkoj Tvornici kulture, priču o četvorki iz Queensa koja je svoju bijesnu i maničnu glazbu nazvala punkom – Ramonesima.

S vojvođanskim Atheist Rapom Rolling Stone je proslavio 25. godina karijere, no najveće zvijezde ovoga broja nisu oni koji su navikli na svjetla pozornica. Radi se, naravno, o glazbenim menadžerima, a u velikog temi novinara Dubravka Jagatića može se saznati sve o ljudima iz pozadine koji znaju kako pronaći i prodati dobru glazbu.

RS Donosi i veliki intervju s najbogatijim čovjekom na svijetu, direktorom Microsofta Billom Gatesom, te veliku priču o zvijezdi ovogodišnjeg Exit festivala, Skrillexom.

Sve najbolje iz svijeta glazbe što stane na 150 stranica finog tiska možete pronaći već sutra na svom kiosku. Cijena je i dalje 15 kuna.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X