Lovely Quinces na naslovnici novog Rolling Stonea

U novom, sedmom po redu, broju Rolling Stone Hrvatska donosi priču Dunje Ercegović, poznatijom pod imenom Lovely Quinces, predstavnicom nove generacije domaćih kantautora.

Rolling Stone - travanj 2014.

Pored velikog intervjua i priče o Lovely Quinces i njenom sudjelovanju na South By Southwest festivalu u Austinu u Texasu u novom broju je i veliki intervju s članovima legendarnog slovenskog benda Laibach koji u svibnju gostuju u zagrebačkoj Tvornici kulture, priču o četvorki iz Queensa koja je svoju bijesnu i maničnu glazbu nazvala punkom – Ramonesima.

S vojvođanskim Atheist Rapom Rolling Stone je proslavio 25. godina karijere, no najveće zvijezde ovoga broja nisu oni koji su navikli na svjetla pozornica. Radi se, naravno, o glazbenim menadžerima, a u velikog temi novinara Dubravka Jagatića može se saznati sve o ljudima iz pozadine koji znaju kako pronaći i prodati dobru glazbu.

RS Donosi i veliki intervju s najbogatijim čovjekom na svijetu, direktorom Microsofta Billom Gatesom, te veliku priču o zvijezdi ovogodišnjeg Exit festivala, Skrillexom.

Sve najbolje iz svijeta glazbe što stane na 150 stranica finog tiska možete pronaći već sutra na svom kiosku. Cijena je i dalje 15 kuna.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X