Lovely Quinces na svojoj prvoj talijanskoj turneji

Kako su već čitatelji ovog portala bili upoznati od strane organizatora Marca Valvassorija, koji je u nedavnom intervju najavio kako organizira talijansku turneju kantautorice Dunje Ercegović poznate pod imenom Lovely Quinces, tako je došla i potvrda da su bukinzi uspješno urađeni.

Lovely Quinces - Meet Me In Moscow Italian tour 2016
Lovely Quinces – Meet Me In Moscow Italian tour 2016

Lovely Quinces će tako odsvirati 13 koncerata u nizu diljem susjedne Italije, tj. posjetit će gradove Trst, Mestre, Livorno, Milano, Bolzano, Tarquinia, Rim, Sora, Urbino, Bologna, Oristano, Sassari i Cagliari.

Turneja nosi naziv “Meet Me In Moscow” kako se zove i posljednji proplogodišnji EP Lovely Quinces čiji drugi dio se još uvijek čeka čime bi se ujedno trebao i zaokružiti Dunjin nastupni dugosvirajući album.

Lovely Quinces je nakon uspješnog predstavljanja na SXSW festivala u Austinu u Texasu krenula u uspješno predstavljanje kako na domaćem, tako i inozemnom terenu. Nastupala je na europskim turnejema s grupama Giant Sand i Thurston Moore Bandom, bila nominirana za prestižnu nagradu Impala, a ljetos je otvorila i koncert Roberta Planta u Pulskoj areni. Predstojeća talijanska turneja svakako je dobar vjetar u leđa.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X