Lovely Quinces nastupa na Špancirfestu, Indie Weeku u Kanadi i prije Tame Impale

Lovely Quinces nastupiti će na ovogodišnjem Špancirfestu u četvrtak 29. kolovoza, na pozornici na Stančićevom trgu, prije skupine Pips, Chips & Videoclips. Isti dan na Španciru headlineri na main stageu biti će Skunk Anansie.

Lovely Quinces

Dva tjedna prije Špancira predstavit će se premijerno i publici u susjednoj Sloveniji gdje će u ponedjeljak 12. kolovoza nastupiti kao support za fantastične Australce Tame Impala u Kinu Šiška. Tame Impala jedan su od najznačajnijih indie bandova na svijetu posljednjih nekoliko godina, čiji je album “Lonerism” proglašen za najbolji album 2012. godine od strane velikog broja glazbenih magazina, uključujući američki The Rolling Stone i britanski NME. Uz Lovely Quinces, kao support nastupit će i Nadeah, našoj publici poznata i kao bivša članica francuskih Nouvelle Vague. Ulaznice za ovu sjajnu večer u Kinu Šiška u prodaji su po cijeni od 25 eura u sustavu Eventima.

Dunja Ercegović, koja od početka ove godine nastupa kao Lovely Quinces, potvrđena je i za Indie Week festival i konferenciju u Torontu koja se održava u listopadu svake godine i predstavlja glazbenoj industriji Kanade najbolje od aktualnih mladih glazbenika iz cijeloga svijeta. U sklopu Indie Weeka Lovely Quinces održati će dva koncerta. Ovi nastupi pridružuju se već prije objavljenim datumima na kojima će Lovely Quinces s obje strane Atlantika predstavljati svoj prvi EP, čiji se izlazak očekuje sredinom rujna ove godine.

Trenutno potvrđeni Lovely Quinces koncerti::

21.07.2013. Park Orsula, Dubrovnik

12.08.2013. Kino Šiška, Ljubljana

29.08.2013. Špancirfest, Varaždin

04.10.2013. Waves festival, Vienna Austria

11.10.2013. Elbo Room, Chicago USA

17.10.2013. Indie Week, Toronto Canada

18.10.2013. Indie Week, Toronto Canada

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X