Luce novi album najavljuje singlom ‘Svaki put’

Prepoznatljiva mlada kantautorica baršunastog glasa Luce, koja osvaja srca publike – ovaj put je pripremila singl kojim pokazuje svoju novu umjetničku stranu. Za razliku od prethodnog singla, sjetne balade ‘U sjećanju’, novi singl ‘Svaki put’ nosi osvježenje pop zvuka i ritma koji nas slušajući itekako pokreće.

Luce ‘Svaki put’

“Pjesma “Svaki put” ljubavna je priča o jednom čudnom odnosu u kojem je puno toga nestalno i nepredvidivo, što istovremeno spaja i razdvaja glavne aktere. Mislim da se puno ljudi može poistovjetiti, odnosno pronaći u pjesmi jer je većina nas nekad u životu bila dio neke takve priče. Pjesmu je aranžirao i producirao Alan Dović te joj dao jedan svježi pop zvuk uz dosta življi ritam i odmak od mojih dosad uobičajenih balada. Snimili su je, uz Alana, i dečki iz mog pratećeg benda – Filip Pavić, Vibor Čerič, Marino Vinja i Edi Grubišić i jako sam zadovoljna ukupnom zvučnom slikom koju smo dobili te jedva čekam čuti reakcije”, poručuje Luce o novom singlu.

Prateći video spota snimio je redatelj Dinko Šimac, kojem ovo nije prva suradnja s Luce. Nakon suradnje na spotu “U sjećanju”, ovog je puta inspiraciju potražio na otoku Krku, na kojem je uz pomoć glavnih aktera u spotu, Maje Laborec i Antonija Manjića, na maštovit način pretočio riječi pjesme u sliku.

“Spot je usko povezan sa stihovima pjesme. Pjesma i spot zajedno govore o hipotetskoj ljubavi i vezi te njihovom vrhuncu do kojeg nikad nije došlo. Iako se na početku doima kao svakodnevna priča o vjenčanju mladog para, ubrzo je jasno da nešto u cijeloj priči ne štima. Tu smo priču ispričali kroz jedinstvene lokacije koje smo pronašli na otoku Krku. Naime, snimali smo u ruševnim, napuštenim crkvicama. I baš kao što je propala veza o kojoj pjeva Luce, od crkve u kojoj se mladi par nalazi ostaju samo zidovi. Time se ruši iluzija koju djevojka u priči proživljava i prikazujemo trenutak u kojem se rastaje od svog partnera. Tu priča ne završava i nastavlja pratiti trenutke nove nade i način na koji djevojka nastavlja dalje”, rekao je o spotu redatelj Dinko Šimac.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X