Chasing Nord objavio novi singl ‘Sonic Heart’

Nakon što su promijenili ime i time najavili novo poglavlje u karijeri, riječki alternativni rock bend Chasing Nord kreće u osvajanje kako domaćeg, tako i stranog glazbenog tržišta u suradnji s izdavačkom kućom Geenger Records.

Chasing Nord ‘Sonic Heart’

Stvarajući topli osjećaj nostalgije uz prizvuke klasičnog alternativnog rocka i dinamičnog progresivnog zvuka, “Sonic Heart” autorski i produkcijski podiže stvaralaštvo benda na novu glazbenu razinu. Tekst, kao i poruka samog singla, proizlaze iz vrlo osobnog iskustva frontmena Mihaela Prosena – iskustva prožeta gubitkom i prolaznošću vremena, u kojem podsjeća sebe i slušatelja – ne odustaj od svojih snova, ali i cijeni samo putovanje do njihovog ostvarenja.

Bend ovim singlom najavljuje svoj drugi album koji je sniman u Hrvatskoj, u Studiju Maratoni G.I.S. studiju Rijeka, a producira se u Kanadi i Australiji, pod budnim okom tamošnjih glazbenih stručnjaka.”Sonic Heart” obiluje gostovanjima poznatih hrvatskih jazz glazbenika, uključujući emotivne prateće vokale Albe Nacinovich, te virtuoznost Doriana Cuculića na klavijaturama, dok je spot za singl snimila talentirana Stella Mešić.

Tekstopisaci frontman benda Mihael Prosen o spotu i singlu kaže: “Za ovaj spot smo se smrzavali, pregrijavali, kupali u ledenom moru, budili u nemoguće jutarnje sate te zbog korone probili sve svjetske rekorde produkcije jednog video spota. Tjedan dana produžilo se na više od šest mjeseci, ali smo presretni s rezultatima koje je mlada i talentirana Stella Mešić na posljetku isporučila. Pjesma koja je nastala na sam Božić 2019. dočekala je veći prvi ovogodišnji snijeg, a podsjetit će nas svih i probuditi u nama nostalgiju za ljetom i jednim vremenom iza nas.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X