Luce objavila video spot ‘Tako daleko’ u kojem glume Tihana Lazović i Slavko Sobin

Singl i video spot ‘Tako daleko’ ujedno najavljuju novi Lucin album.

Luce ‘Tako daleko’

U glavnim ulogama u video spotu našlo se dvoje renomiranih glumačkih imena mlađe generacije, kako im javnost zna tepati, enfants terrible, hrvatske glumačke scene – Tihana Lazović i Slavko Sobin.

Oboje glumaca priznaju da su veliki fanovi Lucinog glazbenog opusa tako da su s oduševljenjem prihvatili Lucin poziv da joj svojim glumačkim umijećem pomognu pri realizaciji pratećeg spota za njen aktualni singl “Tako daleko”, kojeg autorski uz Luce, potpisuje i njezin stalni suradnik Alan Dović.

“Lucin sam fan još od ‘Možda mi’, a prvi put sam je slučajno upoznao na Gornjem gradu za Advent kad je pokušavala snimit božićnu čestitku za Instagram. Bila je toliko slatka i neiskvarena i nova u svemu da me odmah očarala. Super mi je što je zadržala tu neku dječju crtu i dalje, a muzika joj je sve osim dječja. Bilo je samo pitanje vremena kada ću se naći u njenom video broju, a pjesma koja odašilje jednu snažnu osobnu priču me je još više inspirirala”, izjavio je Slavko Sobin kojem je još lakše bilo ‘odglumiti’ scene glumačkog para koji se ne može osloboditi dubokih emocija sa svojom, kako i sam uvijek ističe, srodnom dušom Tihanom Lazović.

“Kad imas Tihanu kraj sebe ne treba ti ništa više. Nikakvi trikovi. Nikakva rekvizita. Set. Znamo se u dušu, nekad kad radimo skupa imam osjećaj da dišemo skupa. Takvi smo kad smo vani, takvi smo kad me ugosti u dnevnom boravku, takvi smo i na sceni’, poručio je Slavko.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X