Luke Black predstavio se debitanskim EP-ijem ‘Thorns’

Talentirani 23-godišnjak Luke Black i novo lice regionalne glazbene scene predstavlja svoje debitantsko EP izdanje, naziva ‘Thorns’, pod okriljem Universal Music etikete.

 

Luke Black 'Thorns'
Luke Black ‘Thorns’

Luke Black, pravog imena Luka Ivanović, upravo s “Thorns” EP izdanjem na jednom mjestu sažima svojih prvih 10 godina stvaranja glazbe, a novi materijal nastavlja se na zamijećene singlove “D-Generation”, “Holding On To Love” i prateće remikseve.

“Thorns” EP prikaz je Lukeovog eklektičnog i drugačijeg pristupa glazbi. Izdanje donosi ukupno šest pjesama, među kojima su i već predstavljeni i spomenuti singlovi “D-Generation” i “Holding On To Love”, naslovna “Thorns”, koja otvara izdanje te pjesme “Gypsy”, “Princess Saint Laurent” i “White Line”. Produkcijom EP-a se uz Lukea bavio Tomislav Milenković , a pjesme su snimane u beogradskom Gruvlend studiju.

Uz glazbeno stvaralaštvo, Lukeova strast prema modi i dizajnu također utječu na njegov umjetnički razvoj, gdje u svakom koraku stvaranja svoju glazbu nastoji prikazati vodeći računa i o detaljima njenog vizualnog prikaza. Upravo je zato na dizajnu EP izdanja Luke radio s mladim fotografom iz Subotice, umjetničkog imena Vasso , čiji rad je prikazan i u međunarodnom Vogue online-izdanju. Prepoznatljiva maska, koja polako postaje njegov zaštitni znak i već je prikazana na gotovo svim promotivnim fotografijama, kao i u pratećim videospotovima, unikatno je djelo međunarodno priznatog bosanskog dizajnera Aleksandra Saše Škorića , koji djeluje pod imenom Sasa Masks .

“Jako mi je važno raditi s kreativnim i interesantnim osobama, ne samo iz Srbije, već iz čitave balkanske regije. Čitava regija prepuna je inspirativnih i kreativnih individua i sa svima želim surađivati. Upravo me oni potiču da budem što bolji i kvalitetniji “, objašnjava Luke Black.

Luke Black je do sada ostvario nekolicinu zamijećenih uspjeha i priznanja, što lokalnih i regionalnih, tako i međunarodnih. Upravo je on prvo glazbeno ime iz naše regije koje je nedavno predstavljeno u sklopu globalnog Instagram @music projekta , dok su se njegovi singlovi zavrtili i na radijskim stanicama Teez’FM (Francuska) i This Is Electric (Velika Britanija). Priznanja stižu i od strane regionalnih medija, koji ga nazivaju ‘glasnogovornikom njegove d-generacije’ te mu predviđaju izniman svjetski uspjeh.

Uoči objave “Thorns” EP izdanja Luke Black radi na svojoj koncertnoj izvedbi. Sljedeći nastup će biti ujedno i njegov prvi nastup izvan domovine – 3. listopada će se predstaviti u sklopu austrijskog Waves Vienna festivala , a samo dva dana kasnije stiže i pred hrvatsku publiku – 5. listopada nastupit će u zagrebačkoj Tvornici kulture, kao predgrupa skupine Lust For Youth .

“Thorns” EP je objavljen 18. rujna, a osim u digitalnom obliku, u Hrvatskoj je dostupan i u fizičkom izdanju.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X