Luksuzna novovalna vinilna reizdanja najprodavanija u Hrvatskoj u prvih šest mjeseci

‘Električni orgazam’ Električnog orgazma, ‘Haustor’ Haustora, ‘Bistriji ili tuplji čovek biva kad…’ Šarla akrobate i ‘Paket aranžman’-

Šarlo akrobata (Foto: Goran Vejvoda)

Hrvatska diskografska udruga objavila je top listu najprodavanijih izdanja u prvih šest mjeseci ove godine. Prvo mjesto drži Haustor, drugo Šarlo akrobata, treće “Paket aranžman”, a četvrto Električni orgazam.

“Novi val živi i dalje! Sada je to jasno u godini kada slavimo 40. obljetnicu ‘Paket aranžmana’, izdanja s kojim je započeo procvat ovog jednog od najbriljantnijih glazbenih pokreta u tadašnjoj Jugoslaviji, ali i u svijetu. Nevjerojatno je da je toliko kratko trajao, a ostavio je toliko velik trag da i 40 godina nakon tadašnje generacije, ali i neke nove cijene novi val, kupuju vinile i uživaju u glazbi. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u radu na ovim vinilima jer bez njih ne bi imali bogate popratne sadržaje koji prate izdanja. Koliko su ovi naslovi popularni govori i činjenica da smo već stigli do 4. tiraže koja će se na tržištu pojaviti u rujnu. Hvala svima što slušaju novi val i ovim putem najavljujemo još neka zanimljiva reizdanja na vinilu koja će uskoro ugledati svjetlo dana”, kažu ovom prigodom iz Croatia Recordsa.

Odmah iza novovalnih vinila na top listi i Indexi s albumom “Modra rijeka” za koji rađen Half-Speed Master u Abbey Road Studios u Londonu. Na 6. i 7. mjestu su također dva vinilna reizdanja, albumi “Milost” grupe Majke i “Shimpoo Pimpoo” Pips, Chips & Videoclipsa.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X