Luminize: Želimo smo da svaka osoba osjeti tu našu strast, snagu, ustrajnost i pozitivu

Četiri energične djevojke koje su osvojile hrvatski eter duetom ‘Zašto još volim te’ objavile su nedavno album prvijenac, a u utorak su u samom centru Zagreba akustičnom svirkom publici predstavile svoj rad. Matilda, Marcela, Irena i Tea široj su javnosti poznatije kao Luminize, a publika u Novoj ploči u Zagrebu imala je prilike poslušati njihove najbolje pjesme.

Luminize
Luminize

Odlično raspoložene djevojke publici su nastupom dokazale da se tek spremaju osvojiti domaće fanove, a obzirom na reakciju publike, nije teško procijeniti da će u tome i uspjeti. U Novoj ploči gost im je bio Marin Jurić-Čivro koji je s curama otpjevao singl “Zašto još volim te”. Otkrili smo i podazinu hit singla, tj. kako je rekao proces od ideje do realizacije.

“Pjesma “Zašto još volim te” u originalu je nastala na engleskom jeziku i kao takva se nalazi na našem album pod imenom “Damn it”. To je bila pjesma na albumu za koju smo osjetile da bi mogla lijepo zaživjeti na hrvatskom jeziku te smo se odlučile napraviti prepjev. U kreativnom procesu shvatile smo da bi pjesma bila još intenzivnija u duetu i budući da smo tada pratile The Voice i navijale za Marina, on nam je bio i glasom i stilom savršen odabir što se evo sad pokazuje kao odlična odluka. Ovo je jedan lijep početak suradnje, ali i jednog jako lijepog prijateljstva budući da je Marin jedna divna i prezabavna osoba! Baš smo si kliknuli kao tim”, kazala je Marcela.

Luminize su komentirale i koliko su radile na novom albumu.

“Malo više od dvije godine radile smo na ovom albumu. Dugo smo radile na njemu kako bi što vjernije publici pokazale tko smo, što osjećamo, i što mislimo. Željele smo da svaka osoba osjeti tu našu strast, snagu, ustrajnost i pozitivu i da se nakon poslušanog albuma svaka ta osoba osjeća sretno, ohrabreno, motivirano, jednom riječju, luminizirano! Nadam se da smo u tome i uspjele”, istaknula je Matilda.

Osim što imaju novi album, djevojke su sve češće gošće brojnih klubova diljem Europe. Tea je istaknula kako se zaista mogu pohvaliti velikim brojem nastupa u Europi te da su dosad svirale u Nizozemskoj, Austriji, Švedskoj, Njemačkoj, ali da im je u planu u Hrvatska. Kaže kako fanove u Hrvatskoj bend nikada neće zapostaviti. Od brojnih nastupa izdvojile su i koji im je bio najdraži.

“Stvarno smo imale puno izazovnih nastupa, ali najviše nam se urezao nastup na Bospop festivalu gdje smo djelile pozornicu s nekim od naših idola: ZZ Top-om, Anastaciom, Melissom Etheridge i Gary Clark Jr. i još ih k tome imale priliku upoznati u backstageu”, rekla nam je Irena.

Luminize su nam opisale i svoju dosadašnju karijeru u 160 znakova – “Breaking the status quo!”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Izvješće

Idi na Vrh
X