‘Ma nema veze’ – novi singl grupe Barbari

Grupa Barbari predvođena Barbarom Munjas snimila je najavni singl za novi album, drugi po redu, studijski album ‘Santa Barbara’.

Barbari

Barbara i njeni Barbari su u punom zamahu. Grupa ovog vikenda ima prve nastupe u Srbiji (19.09. – Muzički festival u čast 5. godina sajta RockSvirke u beogradskom Domu omladine i 21.09., nedelja, Pub Lazino Tele u Novom Sadu), a upravo je lansirala i novi singl “Ma nema veze” koji premijerno možete poslušati.

“U samom početku svoj vizualni identitet počeli smo graditi uz pomoć njihove prijateljice Ire Tomić, Riječanke sa dugogodišnjom adresom u Beču gdje je završila poznatu bečku Die Graphische akademiju. S Irom smo dosad snimili dva video spota, riječ je o spotovima za pjesmu “Mjesečina” te “Patološki lažljivac”, a Ira je ujedno i autorica svih fotografija debi albuma “Monfiorenzo underground”. Nakon kratke pauze ponovo surađujemo sa Irom, te smo proteklog vikenda snimali video spot za najavni singl našeg drugog studijskog albuma “Santa Barbara” koji će uskoro doživjeti svoj izlazak. Video spot za pjesmu ‘Ma nema veze’ je sniman u noćnim satima uz Irina super rješenja za pojedine situacije što će ljudi vidjeti kad spot bude dovršen. Osim videa suradnja je ostvarena i po pitanju covera za album”, izjavila je Barbara Munjas.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F3HW0o1Upx4&feature=youtu.be[/youtube]

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X