Mad Mags predstavljaju singl ‘Human Heart’

Mad Mags vas pozivaju u romantičnu zimsku šetnju uz pjesmu ‘Human Heart’, novi raskošni singl beogradskog tandema.

Mad Mags ‘Human Heart’

Pjesma je nastala u Down There Studiju, snimatelj je bio Uroš Milkić, producent Boris Eftovski i dostupna je na Bandcamp i YouTube kanalu Pop Depresije, a nakon Nove godine i na svim digitalnim servisima. Ilustraciju za singl načinila je Marija Jevtić.

“Srce je locirano u središnjem delu grudnog koša i pumpa krv ritmom koji varira u zavisnosti od toga da li telo miruje ili je aktivno. Kao što je srce to koje stvara ritam muzici ljudskog bića, tako je i muzika pitanje osobenosti srca čoveka koji je stvara. Kad sam bila klinka, na rođendanima se često plesalo uz sentiše, a naši roditelji su to zvali stiskavac. Ovo je pesma posvećena jednom dobu sa manje stisnutih srca, a više stisnutih tela jedna uz druge,” objašnjava Margareta ideju za “Srce”.

Uz Margaretu i Borisa članovi benda su Nikola Vasić Vaske (gitara) i Ljubinko Tomanović (bas), a specijalni gost na slide gitari bio je Mića Luković (Ice Cream Man).

Mad Mags je osnovan 2017. godine u Beogradu i čine ga Margareta Samoran i Boris Eftovski. Magi piše pjesme i pjeva (i profesorica je japanskog jezika), dok je Boris kompozitor i producent, a i član američko-srpske inkarnacije The Black Heart Procession i The Red Step (nekada i Kazna za uši). Mad Mags rade glazbu za svoju dušu, oslobođenu žanrovskih stega, vremenskih rokova i prostornih ograničenja. Rade glazbu za sanjanje i plesanje. “Human Heart” je treći singl koji su objavili, a potražite na YouTubeu još i “Wandering River” i “Yume / 夢 (Dream)”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X