Madonna im ‘krade’ imidž, a Kawasaki 3p se pitaju: Doklen?

Danas, u internetsko doba, sve je na udaljenosti od nekoliko ‘klikova’. Stoga, je li moguće da kraljica popa ‘posudi’ ideju od ‘nekog benda’ iz ‘tamo neke’ Hrvatske? Nije nemoguće, a Kawasaki 3p su kroz šalu upravo ukazali na ono što se podrazumijeva pod pojmom intelektualnog vlasništva, u ovom slučaju onoga segmenta koji se konkretno tiče njihovog imidža.

Kawasaki 3p vs Madonna (Izvor: Kawasaki 3p/Facebook)

Da je u pitanju jedan detalj, moglo bi se govoriti u slučajnoj konicidenciji, ali već dva čine razliku. Naime, Madonna je u subotu nastupila na finalnoj večeri ovogodišnjeg Eurosonga u Izraelu.

O njenoj vokalnoj izvedbi i grupnoj koreografiji je više manje sve kazano dosad. Što se tiče pokušaja njene političke provokacije, zasjenili su je islandski predstavnici, grupa Hatari čiji članovi su tijekom glasanja mahali zastavom Palestine, pa im sada prijeti opasnost i od zatvorske kazne u Izraelu.

Kawasaki 3p vs Madonna (Izvor: Kawasaki 3p/Facebook)

Treći udarac, za sad samo zamijećen u ovim našim regionalnim okvirima, došao je od zagrebačke grupe Kawasaki 3p koje je na svojoj Facebook stranici usporedila novi imidž kraljice popa sa svojim dugogodišnjim zaštitnim znakom, praćeni sočnim komentarima: “Bitch, please!” i “Doklen?”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X