Majamisty TriO objavio video spot ‘Jungle’

Nakon što je nedavno objavio svoj treći album ‘Organic’ novosadski sastav Majamisty TriO, koji čine, kontrabasista Ervin Malina, bubnjar Lav Kovač i pijanistica Maja Alvanović, snimio je ove jeseni spot za kompoziciju ‘Jungle’.

Majamisty TriO (foto: Olja Radmanović)

Kako navode iz trija, “Jungle” predstavlja potragu za izgubljenim rajem. “Brzina života koje živimo učinila je da zaboravimo da je raj za kojim tragamo, kao i borbe koje u životu vodimo, zapravo u nama samima. Ovaj video snimljen je u prelepim kutovima Fruške gore i naša je oda prirodi koja nas uvek vraća našem iskonskom biću. U videu se prepliću jezero Moharač i gusta šuma Popovice kao suprotnosti fluidnosti našeg bića i divljine našeg uma.”, objašnjava Maja Alvanović.

Kameru i montažu potpisuje Mistyland production, režiju Maja Alvanović i Lika Al Robei, dron Marko Stepanović, a glavnu ulogu Gabriella Benak.

Majamisty Trio slavi ove godine 10 godina otkako se prvi put pojavio na srpskoj i svjetskoj sceni kao autorski projekt pijanisice Maje Alvanović, koja je u to vrijeme napravila prve iskorake iz svijeta klasične glazbe u suvremeni jazz izraz skandinavske i ECM škole.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X