Depeche Mode, The Doobie Brothers, Whitney Houston, Nine Inch Nails, The Notorious B.I.G. i T. Rex ušli u R’N’R Kuću slavnih

Uz navedene, Ahmet Ertegun Award dobili su Jon Landau i Irving Azoff.

Depeche Mode – ulazak u Rock And Roll Kuću slavnih (Izvor: Youtube)

Ovaj poseban događaj održan je u nedjelju 7. studenog, a podsjećamo da je ceremonija ulaska u Rock And Roll Kuću slavnih prvotno bila zakazana za 2. svibnja ove godine, ali je zbog pandemije koronavirusa odgođena.

Na ceremoniji su između ostalih učestvovali Luke Bryan, Sean “Diddy” Combs, Miley Cyrus, Billy Gibbons, Dave Grohl, Don Henley, Jennifer Hudson, Billy Idol, Iggy Pop, Alicia Keys, Adam Levine, Chris Martin, Lin-Manuel Miranda, Brad Paisley, Bruce Springsteen, St. Vincent, Ringo Starr, Gwen Stefani, Charlize Theron i Nancy Wilson.

Dave Grohl je započeo show srdačnim uvodom u ovogodišnju klasu umjetnika, a posebni gosti su govorili o tome kako su primljeni 2020. utjecali na njihovu osobnu i profesionalnu karijeru.

Među govorima po kojima će ostati upamćena klasa 2020. bit će onaj Charlize Theron koja je u Kuću slavnih uvela Depeche Mode izjavljujući kako je “njihova glazba soundtrack njenog života”, kao i onaj Iggyja Popa koji je uveo Nine Inch Nails i rekao da kad ih je prvi put u životu čuo “da je imao osjećaj da čuje istinu”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X