Makarski reper u podcastu prijetio promotoru nakon čega mu je otkazan jedini koncert u Zagrebu

Reper Živac Maradona našao se pogođen činjenicom da nije uvršten niti na jedan festival u organizaciji promotora Zvonimira Pušića.

Živac Maradona (Foto: Soundcloud)

“Pušiću, nabijem te na kurac, pičko jedna. Čim te vidim, dobit ćeš šamar. S nikim nemam problem, s tobom imam. Kad te vidim, dobit ćeš šamar”, prijetio je u eteru podcasta Živac promotoru Pušiću. Naime, spomenuti reper vjeruje da je dovoljno dobar da bi bio pozvan na festivale u Pušićevoj organizaciji, a uz sve promotora optužuje da drži monopol nad hrvatskom trap scenom.

“Imali smo dogovor koji on nije ispoštovao. Nismo bili ugovorno vezani, bio je usmeni dogovor. Zvao me na jedan festival nakon što je Vojko izvršio pritisak na njega. Ja sam odradio nastup, a on mi je prišao i rekao: “Hejtam te jer imaš desničarske stavove, a ja sam antifa lik”, rekao je Živac Maradona o Pušiću, kako prenosi Index.

Kao posljedica izrečenih prijetnji u podcastu, makarskom reperu otkazan je već prije dogovoreni nastup u zagrebačkom KSET-u, a za Index je Živac Maradona rekao: “Rečeno mi je iz KSET-a da je povezano s nastupom u podcastu, zbog govora mržnje. Večer prije pričam da me čovjek sabotira, sutradan mi se to desi. Sigurno je on imao prste u tome”.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X