Management Eltona Johna preuzima 2 Cellos

Rocket Music Entertainment predvođen Sir Elton Johnom, odlučio je voditi management popularnog hrvatskog dvojca s impresivnom inozemnom karijerom te je pokrenuo ukidanje ugovora s prijašnjim managementom.

2 Cellos i Elton John u Las Vegasu (RDD)

Ovakav zanimljiv transfer ni ne čudi jer su 2 Cellos već mjesecima na turneji s Eltonom Johnom koja još uvijek traje. Tako su talent i upornost dvojicu čelista odveli u  društvo poznatih inozemnih zvijezda koje Rocket Music Entertainment zastupa, tu su prije svega naravno Elton John,  James Blunt, Lily Allen i Leon Russell.

“Sretni smo što smo već na početku karijere prešli u ovako jak management To je jedna ogromna stepenica više za nas i našu karijeru. Na promjeni managementa inistirao je Elton John koji nas je  uvjerio da je Rocket najbolje mjesto za nas te da je to velika i moćna tvrtka koja bi se mogla odlično brinuti o 2 Cellos”  poručuje popularni dvojac.

2 Cellos su trenutačno u Japanu gdje promoviraju svoj prvi album.  Prije Japana dečki su posjetili i Las Vegas, a nakon Japana odlaze u Litvu, Latviju, Rusiju, Ukrajinu, Australiju, Novi Zeland, Indoneziju i Singapur gdje će  otvarati svaki koncert Eltona Johna.

Saznajte više: Intervju – 2 Cellos: Axl Rose je tražio puno para za našu obradu Gunsa

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X