Management Eltona Johna preuzima 2 Cellos

Rocket Music Entertainment predvođen Sir Elton Johnom, odlučio je voditi management popularnog hrvatskog dvojca s impresivnom inozemnom karijerom te je pokrenuo ukidanje ugovora s prijašnjim managementom.

2 Cellos i Elton John u Las Vegasu (RDD)

Ovakav zanimljiv transfer ni ne čudi jer su 2 Cellos već mjesecima na turneji s Eltonom Johnom koja još uvijek traje. Tako su talent i upornost dvojicu čelista odveli u  društvo poznatih inozemnih zvijezda koje Rocket Music Entertainment zastupa, tu su prije svega naravno Elton John,  James Blunt, Lily Allen i Leon Russell.

“Sretni smo što smo već na početku karijere prešli u ovako jak management To je jedna ogromna stepenica više za nas i našu karijeru. Na promjeni managementa inistirao je Elton John koji nas je  uvjerio da je Rocket najbolje mjesto za nas te da je to velika i moćna tvrtka koja bi se mogla odlično brinuti o 2 Cellos”  poručuje popularni dvojac.

2 Cellos su trenutačno u Japanu gdje promoviraju svoj prvi album.  Prije Japana dečki su posjetili i Las Vegas, a nakon Japana odlaze u Litvu, Latviju, Rusiju, Ukrajinu, Australiju, Novi Zeland, Indoneziju i Singapur gdje će  otvarati svaki koncert Eltona Johna.

Saznajte više: Intervju – 2 Cellos: Axl Rose je tražio puno para za našu obradu Gunsa

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X