Mandrili imaju novi singl i spot ‘Ostajem’

Nakon što su u glazbena bespuća uplovili svojim ‘Brodom’, pjesmom ‘Ostajem’ Mandrili u eter donose prepoznatljiv riječki zvuk.

Mandrili ‘Ostajem’ (Doringo Videography)

Veliki fan glazbe i nekadašnji pjevač Laufera, danas vrhunski glumac Alen Liverić, nije skrivao svoje oduševljenje njihovom novom pjesmom. Na pitanje kako mu se sviđa ova glazbena kreacija, Liverić je izjavio: “Pjesma ulazi u krvotok i prezentira ono najbolje iz Rijeke. Brko je fenomenalan i pjeva odlično, a bend u spotu izgleda kao milijun dolara. I recite mu da ne brije te brkove!”

Kristijan Ćoza (vokal), Tomislav Radinović (gitara), Alen Tibljaš (bubnjevi) i Robert Jovanović (bas), inače i autori pjesme, dodaju kako ‘Ostajem’ dotiče temu ljubavi na širokom spektru – od iskrivljene među odraslima pa do one najiskrenije, između roditelja i djeteta. Ćoza, poznat i kao Brko, prisjetio se svojih početaka te u jednom djelu pjesme demonstrira svoje rap vještine dok uigrani svirački trio dinamikom dovodi pjesmu do crescenda.
Jedno je sigurno – ovako zvuče jedino Mandrili.

Mandrili su se tijekom godina glazbenog stvaralaštva udomaćili u eteru mnogih radijskih postaja, a sa dosadašnja četiri studijska albuma, niz je dobro poznatih pjesama, među njima svakako i ‘Ljubio, valjao’, ‘Sve što nas čini takvima’, ‘Tibet’, ‘Glad’. Na pitanje o razlogu povratka na scenu nakon toliko godina, 2022. Mandrili su rekli: “Odgovor je stvarno jednostavan – ne možemo bez muzike. Što sam stariji, brže me i jače strese emocija koju odašilju. Mislio sam da će biti drugačije kad prođe ona bazna zaluđenost, ali nije. Još je gore. To jest, bolje. :)”

Uz glazbu i tekst, Mandrili potpisuju i aranžman, a produkcijski dio prepustili su dugogodišnjem suradniku i kolegi iz studija G.I.S., Mateju Zecu. Režiju, snimanje i montažu pratećeg videa potpisuje Dinko Čvorić – Doringo.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X