Måneskin odgodili proljetnu europsku turneju

Zbog trenutne situacije vezane za pandemiju COVID-19, talijanska grupa Måneskin bila je primorana odgoditi najavljenu ‘Loud Kids On Tour ’22’ po dvoranama diljem Europe, kao i rasprodanu turneju po Italiji.

Måneskin (Foto: Aidan Zamiri)

„Zdravo ljudi,  jako nam je žao, ali vam moramo reći kako odglađamo cijelu europsku turneju zbog situacije s covidom. Ekstremno nam je žao. Puno smo radili i pripremali ovu turneju i sve je bilo spremno za polazak ali na žalost, u posljednjih par dana dobili smo loše vijesti vezane za organizaciju događaja i dozvoljeni kapacitet u dvoranama”, napisali su Måneskin na svojim službenim društvenim kanalima.

Na nastavku su obrazložili: “Ne možemo garantirati održavanje koncerata u situaciji u kojoj svaka država ima svoje posebne mjere koje mi moramo poštivati, jer želimo da naši koncerti budu sigurni za sve. Stvarno nam je jako žao, nadamo se da ćemo što prije moguće izaći sa novim datumima. Hvala vam na strpljenju i podršci, svi smo zajedno u ovoj situaciji, moramo je izdržati, ali vratit ćemo se, kunemo se, i sve će biti još bolje. OK ljudi, volimo vas!”

Kupljene karte za sve koncerte turneje 2022 vrijede i za nove datume, koji će biti najavljeni najkasnije do 1. ožujka.

Svi koncerti koji su najavaljeni kao open air događaji, uključujući Veronu, Circo Massimo i Lignano Sabbidiadorro idu po prvobitnom planu, kao i svi već najavljeni datumi na ljetnim glazbenim festivalima 2022. godine.

Turneja od predviđenih 29 koncerata trebala je započeti 6. veljače u Londonu i završiti 13. travnja u Rimu.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X