Mangroove ima jako ‘Dobar plan’

Mangroove se bacio na nove stvari i rezultat je ‘Dobar plan’.

Mangroove ‘Dobar plan’

U svojem prepoznatljivom stilu nova pjesma je kombinacija modernog klupskog plesnog zvuka sanjivog vokala i retro sintisajzera. Glazbu potpisuje dobro uhodani dvojac Veverec- Starešinić, tekst Željka Veverec dok je aranžman zajednička igra Silvija Bočića na bubnjevima, Lea Beslaća, Tonija Strešinića na sintisajzerima i Željke Veverec na vokalu. Producentsku palicu i dalje drži dugogodišnji suradnik Mangroovea Zvonimir Dus Dusper.

“Pjesma je opet ljubavna. Nekako se ne mogu odmaknuti od te snažne sile svemira, očito i ne pokušavam, ali ljubavna kroz malu priču o nekim tihim ljudima i stvarima u našem životu koje su zapravo najglasnije. Ovo je pjesma na koju plešeš prije izlaska, koja tiho, meko i sanjivo ipak pokreće one najmanje košćice u tijelu.”, ispričala je Željka.

Pjesmu prati i pitoreskni video spot koju su režirali Sanja Šantak i David Peroš Bonnot: “Spot smo snimali na prekrasnim lokacijama u okolici Ozlja i Gorskog kotara gdje nas vrijeme stvarno nije mazilo. Bilo je tu smrzavanja na snijegu i vjetru, ali opet i prekrasnih krajolika na suncu. Dio smo snimili i u Zagrebu, a sve pod budnim okom Sanje Šantak i Davida Peroš Bonnota koji su i ovoga puta bili zaduženi za cijeli spot. Ovo nam je već peti zajednički spot tako da smo svi zajedno dobro uigrana ekipa no naravno da uvijek postoje neke okolnosti i situacije koje ne možemo predvidjeti ni kontrolirati pa tako vrijeme ili neke prirodne nepogode. Na snimanju je svakako bilo zabavno, dinamično i uzbudljivo, u jednom trenu izgledalo je čak da će se naš Dobar plan izjaloviti (kako to često i bude u životu) ali evo nas, ipak imamo ‘Dobar plan’.”

Pjesma “Dobar plan” dostupna je na svim streaming servisima.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK - 0.13 € 5.00 HRK - 0.66 € 10.00 HRK - 1.33 € 20.00 HRK - 2.65 € 50.00 HRK - 6.64 € 100.00 HRK - 13.32 € 200.00 HRK - 26.54 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X