Mangroove najavljuje novi studijski album singlom ‘Laka sam’

Pjesma ‘Laka sam’ najavljuje novi, četvrti po redu, studijski uradak grupe Mangroove. Album naziva ‘Srce’ ugledati će svjetlo dana ove jeseni te predstavlja novu stepenicu u radu benda, a u jesen ulazi plesno, ljubavno i lako.

Mangroove – Laka sam

“Za 15 godina ljubavi i zajedničkog rada te 4 godine braka odlučili smo napraviti četvrti album i proslaviti ljubav i život, u najširem smislu te riječi. Najava novog albuma singl je “Laka sam” koji je ujedno prava ljubavna pjesma za Tonija. Sve su naše pjesme – priče iz našeg života na ovaj ili onaj način i svaki album je pričao o nama, ali “Laka sam” baš nekako najjasnije i do sada najjavnije progovara o toj ljubavi”, kaže pjevačica Željka Veverec.

Autorski dvojac i ovoga puta su Željka Veverec i Toni Starešinić, tekst potpisuje Željka dok su za aranžman zaslužni Mangrooveovci – Silvio, Leo, Toni i Željka. Za produkciju se pobrinuo Zvonimir Dusper Dus, koji je za singl napravio i svoju verziju, i to onu spremnu za plesne DJ setove. Bubnjeve je snimio Silvio Bočić, klavijature Toni Starešinić, flautu i string synth Leo Beslać, a pjesmu nosi fantastičan glas Željke Veverec.

Singl “Laka sam” prati i videospot, sniman na tajnim lokacijama diljem svemira s već uigranom ekipom svemiraca. Snimateljica i režiserka je Sanja Šantak, a montažer te glavni i odgovorni za specijalne efekte David Peroš Bonnot. Željka Veverec o snimanju spota kaže: “Mene je, osim vožnje u lunaparku, najviše veselio trenutak kada lebdim u balonu. Jako smo zadovoljni spotom, jer osim što je dinamičan,pomalo psihodeličan i kreativan, prati pjesmu i podiže ju, tako da je baš gušt slušati i gledati u isto vrijeme.”

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X