Mangroove najavljuje novi studijski album singlom ‘Laka sam’

Pjesma ‘Laka sam’ najavljuje novi, četvrti po redu, studijski uradak grupe Mangroove. Album naziva ‘Srce’ ugledati će svjetlo dana ove jeseni te predstavlja novu stepenicu u radu benda, a u jesen ulazi plesno, ljubavno i lako.

  • 47
    Shares
Mangroove – Laka sam

“Za 15 godina ljubavi i zajedničkog rada te 4 godine braka odlučili smo napraviti četvrti album i proslaviti ljubav i život, u najširem smislu te riječi. Najava novog albuma singl je “Laka sam” koji je ujedno prava ljubavna pjesma za Tonija. Sve su naše pjesme – priče iz našeg života na ovaj ili onaj način i svaki album je pričao o nama, ali “Laka sam” baš nekako najjasnije i do sada najjavnije progovara o toj ljubavi”, kaže pjevačica Željka Veverec.

Autorski dvojac i ovoga puta su Željka Veverec i Toni Starešinić, tekst potpisuje Željka dok su za aranžman zaslužni Mangrooveovci – Silvio, Leo, Toni i Željka. Za produkciju se pobrinuo Zvonimir Dusper Dus, koji je za singl napravio i svoju verziju, i to onu spremnu za plesne DJ setove. Bubnjeve je snimio Silvio Bočić, klavijature Toni Starešinić, flautu i string synth Leo Beslać, a pjesmu nosi fantastičan glas Željke Veverec.

Singl “Laka sam” prati i videospot, sniman na tajnim lokacijama diljem svemira s već uigranom ekipom svemiraca. Snimateljica i režiserka je Sanja Šantak, a montažer te glavni i odgovorni za specijalne efekte David Peroš Bonnot. Željka Veverec o snimanju spota kaže: “Mene je, osim vožnje u lunaparku, najviše veselio trenutak kada lebdim u balonu. Jako smo zadovoljni spotom, jer osim što je dinamičan,pomalo psihodeličan i kreativan, prati pjesmu i podiže ju, tako da je baš gušt slušati i gledati u isto vrijeme.”

  • 47
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X