Izašla lista nominiranih za Rock And Roll Hall Of Fame 2019.

Koga se izignoriralo ove godine?

  • 2
    Shares
Rock And Roll Hall Of Fame u Clevelandu (Izvor: Wikipedia)

Otkrivena je lista nominiranih za ulazak u Kuću slavnih Rock And Rolla, za godinu 2019. Podsjećamo, da bi se ušlo u “panteon besmrtnika”, prva umjetnikova komercijalna ploča mora biti objavljena najmanje prije 25 godina, dakle s 2019. godinom obuhvaća se glazbeni period od 1993. pa unazad.

Među nominiranim tijelom ove godine nalaze se Devo, Roxy Music, Stevie Nicks, Todd Rundgren, John Prine i Def Leppard. Umjetnici koji su bili nominirani i prije, a sada su nominirani ponovno su Radiohead, Rage Against the Machine, Janet Jackson, the Cure, Kraftwerk, MC5, Rufus & Chaka Khan, LL Cool J i The Zombies.

Sa šireg popisa onih za koje se nagađalo da će se, ove godine, također naći među nominiranima su Kate Bush i Jeff Buckley.

Svi mogu glasati za svoje favorite na sljedećem linku, a konačni će rezultati biti objavljeni negdje tijekom prosinca. Klasična ceremonija s nastupima i sveukupnim cirkusom zakazana je, po običaju, za narednu godinu.

Podsjećamo, prošle su se godine među novim “hall of famerima” našli Nina Simone, The Cars, Bon Jovi, The Moody Blues i Dire Straits.

  • 2
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh