Izašla lista nominiranih za Rock And Roll Hall Of Fame 2019.

Koga se izignoriralo ove godine?

  • 2
    Shares
Rock And Roll Hall Of Fame u Clevelandu (Izvor: Wikipedia)

Otkrivena je lista nominiranih za ulazak u Kuću slavnih Rock And Rolla, za godinu 2019. Podsjećamo, da bi se ušlo u “panteon besmrtnika”, prva umjetnikova komercijalna ploča mora biti objavljena najmanje prije 25 godina, dakle s 2019. godinom obuhvaća se glazbeni period od 1993. pa unazad.

Među nominiranim tijelom ove godine nalaze se Devo, Roxy Music, Stevie Nicks, Todd Rundgren, John Prine i Def Leppard. Umjetnici koji su bili nominirani i prije, a sada su nominirani ponovno su Radiohead, Rage Against the Machine, Janet Jackson, the Cure, Kraftwerk, MC5, Rufus & Chaka Khan, LL Cool J i The Zombies.

Sa šireg popisa onih za koje se nagađalo da će se, ove godine, također naći među nominiranima su Kate Bush i Jeff Buckley.

Svi mogu glasati za svoje favorite na sljedećem linku, a konačni će rezultati biti objavljeni negdje tijekom prosinca. Klasična ceremonija s nastupima i sveukupnim cirkusom zakazana je, po običaju, za narednu godinu.

Podsjećamo, prošle su se godine među novim “hall of famerima” našli Nina Simone, The Cars, Bon Jovi, The Moody Blues i Dire Straits.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  • 2
    Shares

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X