Mangroove u novom izdanju Moonlight Sessions

U sklopu poznatog Youtube serijala izveli su dvije pjesme: ‘Trip to the Moon’ i ‘Dobar plan’.

Mangroove “Moonlight Sessions”

U novom izdanju internetskog video serijala Moonlight Sessions gostuje glazbeni sastav Mangroove. Željka Veverec i Toni Starešinić, kreativni tandem koji se potvrdio na sceni kao jedan od najkvalitetnjih domaćih pop sastava, zajedno sa glazbenicima Leom Beslaćem i Silvijom Bočićem u sklopu poznatog Youtube serijala izveli su dvije pjesme “Trip to the Moon” s albuma “Put na Mjesec” i “Dobar plan” koji su kao singl objavili početkom ove godine.

Mangroove su do sada objavili 4 albuma: “Svijet za nas” (2009.), “Put na mjesec” (2012.), “Sami” (2015., Dancing Bear) i “Srce” (2018., Aquarius Records), a nedavno su pjesmom “Vrijeme” najavili izlazak novog albuma koji su snimili sa Jazz orkestrom HRT-a. Željka i Toni su sa Mangrooveom uspjeli ostvariti suradnje sa nekim od najboljih domaćih glazbenika pa su tako svoj glazbeni trag u njihovim pjesmama ostavili i Josipa Lisac, Tedi Spalato, Igor Geržina, Dado Topić, Nikola Marjanović, Mirela Priselac Remi, Pocket Palma, Mak Murtić, Miron Hauser, Luka Žužić, Mario Bočić, Janko Novoselić i mnogi drugi.

Mangroove su osvojili i brojne nagrade i priznanja za svoj glazbeni rad. Još u njihovim ranim glazbenim početcima HGU i Hrvatsko društvo skladatelja dodijelili su im 2006. godine prvu nagradu na glazbenom Talent festivalu, osvojili su nominacije za Porin u kategoriji najboljeg albuma klupske glazbe za albume “Put na mjesec”, “Sami” i “Srce”, a za album “Srce” glazbeni su ih novinari nominirali za Rock Off Pop izvođača godine, a pjesma “Laka sam” osvojila je nominaciju za Rock Off pjesmu godine.

Željka i Toni s Mangrooveom su napisali prve pjesme, odsvirali prve koncerte, Mangroove ih je odveo na glazbeno putovanje kroz soul, jazz, funk, pop, elektroniku, putovanje koje i danas traje i tko zna gdje će ih odvesti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X