Margot Robbie pridružila se prosvjednom maršu tijekom štrajka glumaca u Los Angelesu

Zvijezda filma ‘Barbie’ izašla je u srijedu sa svojim kolegama na prosvjedni marš od studija Netflix do studija Paramount u Los Angelesu.

Margot Robbie kao Barbie (Izvor: Warner Bros)

Margot Robbie sudjelovala na prosvjednom skupu SAG-AFTRA-e od studija Netflix do studija Paramount. Viđena je u predimenzioniranoj majici kratkih rukava s natpisom: “SAG-AFTRA ON STRIKE!”, a također je držala crno-bijeli i žuti znak s istom porukom.

Sindikat SAG-AFTRA, koji se sastoji od Ceha filmskih glumaca i Američke federacije televizijskih i radijskih umjetnika, u štrajku je od srpnja ove godine nakon što su prekinuti pregovori o ugovoru sa Savezom filmskih i televizijskih producenata (AMPTP), koji predstavljaju velike studije poput Netflixa, Disneya, Applea, Amazona, Warner Brosa i drugih.

I sindikati SAG-AFTRA i Writers Guild of America (WGA) traže bolje plaće, udio od streaminga i zaštitne mjere protiv upotrebe AI tehnologije usred porasta usluga streaminga.

Razne druge zvijezde pokazale su svoju podršku štrajku koji traje već dva mjeseca, poput Amy Adams, Florence Pugh, Colina Farrella, Jesseja Eisenberga, Sarah Silverman i mnogih drugih viđenih na protestnim okupljanjima.

U međuvremenu, George i Amal Clooney, Dwayne Johnson, Oprah Winfrey i Julia Roberts su među onima koji su donirali velike iznose Programu hitne financijske pomoći Zaklade SAG-AFTRA.

U srpnju je objavljeno da je Johnson donirao “povijesnu” sedmeroznamenkastu svotu za svrhu, iako je točan iznos donacije držan u tajnosti.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X