Marilyn Manson nagodio se s Esme Bianco u tužbi za seksualno zlostavljanje

Bianco je optužila Mansona za silovanje, seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima.

Esme Bianco/Marilyn Manson (foto: Wikipedia)

Marilyn Manson se nagodio u tužbe za seksualni napad koju je pokrenula glumica Esme Bianco iz “Igre prijestolja”, izvještava Rolling Stone.

“Gđa. Bianco je pristala riješiti svoje zahtjeve protiv Briana Warnera i Marilyn Manson Records, Inc. kako bi nastavila sa svojim životom i karijerom,” rekao je odvjetnik, glumice Jay Ellwanger. Uvjeti nagodbe nisu poznati.

Bianco je 2021. podnijela tužbu protiv Mansona, pravim imenom Brian Warner, i njegove izdavačke kuće Marilyn Manson Records, Inc., optužujući ga za silovanje, seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima. Citirajući incident iz 2011., Bianco je navela da je Manson “koristio drogu, silu i prijetnje kako bi prisilio glumicu na seksualne radnje”, a opisala je i zlostavljanje koje je uključivalo udaranje, ugrize, rezanje i bičevanje Bianco bez njezina pristanka.

Bianco, britanska glumica, u svojoj tužbi navela i da se Manson “ubacio” u njezin proces dobivanja vize za Sjedinjene Države, obećavajući joj rad u glazbenom videu i filmu koji se nikad nije ostvario. “G. Warner je mogao kontrolirati gospođu Bianco prijeteći da će povući podršku ako bi mu se usprotivila,” navodi se u podnesku. Bianco je također optužila glazbenika da ju je tjerao da radi besplatno, što je kršenje kalifornijskih zakona o trgovini ljudima, te da ju je zaključao u spavaću sobu kako ne bi pobjegla.

Bianco je bila prva žena koja je podnijela tužbu protiv Mansona, ali ne i prva koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje. Evan Rachel Wood pokrenula je lavinu optužbi kada je istupila s uznemirujućim popisom zlostavljanja koje je pjevač počinio tijekom njihove veze; a svoje iskustvo detaljno opisuje u dokumentarcu “Phoenix Rising”. Manson je odgovorio tako da je tužio Wood za klevetu.

Ashley Morgan Smithline, koja je također tužila Mansona za zlostavljanje, doživjela je odbacivanje tužbe nakon što je njezin odvjetnik odustao od zastupanja klijentice.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X