Mašinko predstavlja live session

Mašinko vadi novi as iz rukava za optimističniji početak godine i po prvi put predstavlja jedinstveni live sessionu snimljen u jednom od voljenijih zagrebačkih klubova, Vintage Industrial Baru.

Mašinko (Foto: Daniel Gjurcek)

Mašinko se pobrinuo da u 2021. godinu uđemo optimističniji, hrabriji i vedriji. Objavljenim live sessionom podsjećaju zašto se njihovi nastupi uživo opisuju kao „nezaboravna koncertna iskustva”, odgovaraju na pitanje zašto je „nemoguće ne voljeti Mašinko” i potvrđuju kako „svugdje je doma, ali uz Mašinko je zaista najljepše”.

Glazbeni session – Mašinko, popis izvođenih pjesama:

1. 041
2. Kad idemo van
3. Sretan Božić (Bit će bolje)
4. Tu smo gdje smo
5. Zle opačine

Live session su snimali Hrvoje Zubović, Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurcek i Sabina Rendulić, montažu je odradio Hrvoje Baudoin, a uloga ton majstora/tehnike pripala je Tomislavu Zubaku. Audio snimanje/tehnika bili su povjereni Leonardu Klaiću i Marku Mrakovčiću, dok mix i master potpisuje Leonard Klaić samostalno. Za režiju i produkciju pobrinuli su se Marko Nemec, Leonard Klaić, Mark Mrakovčić i Hrvoje Baudoin.

Ovim nastupom uživo bez publike i uz pridržavanje epidemioloških mjera, Mašinko je izveo uspješnice s dosadašnjih izdanja, ali i podsjetio na aktualni album „Danas ću, sutra ću”.

Ožujsko Glazbena Točionica Session u suradnji s Dostavom Zvuka narednih tjedana predstavit će još nekoliko iznenađenja. Nakon Mašinkovog live sessiona iz Vintage Industriala, 12. veljače premijeru virtualnog nastupa imati će Kandžija.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X