Mašinko predstavlja live session

Mašinko vadi novi as iz rukava za optimističniji početak godine i po prvi put predstavlja jedinstveni live sessionu snimljen u jednom od voljenijih zagrebačkih klubova, Vintage Industrial Baru.

Mašinko (Foto: Daniel Gjurcek)

Mašinko se pobrinuo da u 2021. godinu uđemo optimističniji, hrabriji i vedriji. Objavljenim live sessionom podsjećaju zašto se njihovi nastupi uživo opisuju kao „nezaboravna koncertna iskustva”, odgovaraju na pitanje zašto je „nemoguće ne voljeti Mašinko” i potvrđuju kako „svugdje je doma, ali uz Mašinko je zaista najljepše”.

Glazbeni session – Mašinko, popis izvođenih pjesama:

1. 041
2. Kad idemo van
3. Sretan Božić (Bit će bolje)
4. Tu smo gdje smo
5. Zle opačine

Live session su snimali Hrvoje Zubović, Hrvoje Baudoin, Daniel Gjurcek i Sabina Rendulić, montažu je odradio Hrvoje Baudoin, a uloga ton majstora/tehnike pripala je Tomislavu Zubaku. Audio snimanje/tehnika bili su povjereni Leonardu Klaiću i Marku Mrakovčiću, dok mix i master potpisuje Leonard Klaić samostalno. Za režiju i produkciju pobrinuli su se Marko Nemec, Leonard Klaić, Mark Mrakovčić i Hrvoje Baudoin.

Ovim nastupom uživo bez publike i uz pridržavanje epidemioloških mjera, Mašinko je izveo uspješnice s dosadašnjih izdanja, ali i podsjetio na aktualni album „Danas ću, sutra ću”.

Ožujsko Glazbena Točionica Session u suradnji s Dostavom Zvuka narednih tjedana predstavit će još nekoliko iznenađenja. Nakon Mašinkovog live sessiona iz Vintage Industriala, 12. veljače premijeru virtualnog nastupa imati će Kandžija.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X