Matthew Bellamy više ne misli da je 9/11 bila zavjera američke politike

Frontmen grupe Muse u intervjuu za Metro je izjavio kako više ne misli da je teroristički napad koji se zbio 11. rujna. 2001. na njujorški World Trade Center bio zavjera Busheve administracije i američke vojske.

Matthew Bellamy (Foto: Wikipedia)

Ne tako davno Matthew Bellamy je tvrdio kako postoji gomila dokaza koji idu u prilog teorijama zavjere kako su američke vlasti ili dozvolile napad na Twinse i Pentagon ili su ih one same izvršile. Tako je 2006. godine Bellamy u intervjuu ua CMU izjavio: Postoji dokument koji se zove „Project For The New America Century“ u kojem jasno piše: ‘Treba nam događaj poput napada na Pearl Harbour kako bi imali izliku za napad na Bliskom istoku’.“

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ek0SgwWmF9w[/youtube]

Za Metro je prije par dana izjavio kako su njegovi politički stavovi danas ‘znatno nijansirani’ i kako više ne vjeruje u teorije urote koje okružuju tu tragediju. „Ne vjerujem u to više, iako još uvijek postoji dosta pitanja na koja nije odgovoreno“, kazao je Bellamy i nastavio: „I dalje čitam dosta o političkoj povijesti, utjecaju korporacija i vojske, ali se trudim čitati iz provjerenih izvora. Moji politički stavovi danas su znatno nijansirani u odnosu na ono što sam mislio prije.“

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EF_xdvn52As[/youtube]

Novi album grupe Muse „The 2nd Law“ na tržište izlazi početkom listopada. Do sada su ga najavili singlovi „Madness“, „Survival“ i dubstepom inspirirani „The 2nd Law: Unsustainable“.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=66molzUEkWI[/youtube]

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X