Max objavio drugi službeni teaser za ‘Pingvin’ s Colinom Farrellom u glavnoj ulozi

Nova serija Warner Bros. Televison i DC Studios stiže ovog rujna na Max streaming uslugu.

‘Pingvin’ (foto: Max)

Max je objavio drugi službeni teaser za seriju “Pingvin” (The Penguin), Warner Bros. Television i DC Studiosa, koja stiže ovog rujna. U glavnoj ulozi je Colin Farrell kao Oz Cobb (poznat kao Pingvin), a ova osmodijelna limitirana serija DC Studiosa nastavlja epsku kriminalističku sagu filmaša Matta Reevesa, započetu globalnim blockbusterom „The Batman“ Warner Bros. Picturesa. Seriju je razvila izvršna producentica Lauren LeFranc te se fokusira na lik kojeg je Farrell tumačio u filmu.

Glumačku postavu čine Colin Farrell (Oz Cobb), Cristin Milioti (Sofia Falcone), Rhenzy Feliz (Victor Aguilar), Michael Kelly (Johnny Viti), Shohreh Aghdashloo (Nadia Maroni), Deirdre O’Connell (Francis Cobb), Clancy Brown (Salvatore Maroni), James Madio (Milos Grapa), Scott Cohen (Luca Falcone), Michael Zegen (Alberto Falcone), Carmen Ejogo (Eve Karlo) i Theo Rossi (Dr. Julian Rush).

Seriju su producirali Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc, koja je istovremeno i scenaristica i izvršna producentica, Craig Zobel, koji je režirao prve tri epizode, i Bill Carraro. Temeljena na likovima koje su za DC stvorili Bob Kane i Bill Finger, za produkciju „Pingvina” zaslužni su Reeves’ 6th & Idaho Productions i Dylan Clark Productions u suradnji s Warner Bros. Televisionom. Među izvršnim producentima je i Daniel Pipski.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X