Max od danas dostupan u Hrvatskoj

Max nudi dvostruku količinu sadržaja u odnosu na HBO Max, počevši s hit filmom ‘Dina: Drugi dio’ koji je premijerno dostupan od danas na Maxu i Roland Garros kvalifikacijama.

Max (foto: Max)

Warner Bros. Discovery danas je objavio da je Max, njihova poboljšana streaming usluga, službeno dostupna u 19 zemalja diljem srednje i istočne Europe, nordijskog teritorija i Iberije. Potpuni popis zemalja uključuje Andoru, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku Republiku, Dansku, Finsku, Mađarsku, Moldaviju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Norvešku, Portugal, Rumunjsku, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Španjolsku i Švedsku.

Max nudi pretplatnicima dvostruku količinu sadržaja koji je trenutno dostupan na HBO Maxu. Lansiranje Maxa obilježeno je povratkom dugo iščekivane HBO Original serije „Zmajeva kuća“ čija će premijera na Maxu biti 17. lipnja. Naslovi dostupni od prvog dana su „Dina: Drugi dio” (Dune: Part Two), „Barbie” (Barbie), „Wonka” (Wonka) i Harry Potter filmove. Premium serije uključuju HBO Originale „The Last of Us“, „Bijeli lotos” (The White Lotus), „Euforija” (Euphoria), „Pravi detektiv: Zemlja tmine” (True Detective: Night Country), „Simpatizer” (The Sympathizer) kao i „Bez oduševljenja, molim” (Curb Your Enthusiasm). Također, na Maxu će biti dostupni kultni naslovi poput „Prijatelja” (Friends) kao i obožavateljima omiljene Discovery serije poput „90 dana do vjenčanja” (90 Day Fiancé), „Šef slastičarnice” (Cake Boss), „Zlatna groznica” (Gold Rush) i „Goli i prestrašeni” (Naked and Afraid).

Max kombinira nezaobilazni program HBO Maxa i privlačan, stvarnoživotni sadržaj Discoveryja zajedno sa svom akcijom Eurosporta kako bi stvorilo potpuno iskustvo gledanja za sve generacije. Na svim tržištima na kojima je Max dostupan u Europi, to će biti jedino mjesto za prijenos uživo svakog trenutka, svake medalje, svakog sportaša i svakog tima tijekom nadolazećih Olimpijskih igara Pariz 2024., osiguravajući fanovima da ne propuste ni trenutak akcije. Pariz 2024. uključen je u sve pretplate, tako da korisnici mogu uživati u potpunom pristupu najvećem sportskom događaju na svijetu.

Max (foto: Max)

Za početak, pretplatnici mogu birati između jedne od dvije osnovne pretplate, i sportskog dodatka. Bilo da se radi o standard pretplati koja korisnicima omogućava gledanje izvan mreže do 30 preuzimanja ili pak o premium pretplati za vrhunsko iskustvo gledanja s do 100 preuzimanja (uz određena ograničenja), i 4K rezolucijom i Dolby Atmos zvukom (za sadržaje koji imaju tu mogućnost), Max nudi iskustvo gledanja sadržaja koje odgovara svim potrebama. Svi planovi nude full HD rezoluciju.

Max je dostupan na vodećim uređajima i platformama, na pametnim televizorima (Samsung, LG i Android TV), putem streaming uređaja (Apple TV 4K i Google Chromecast), igraćih konzola (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One i Xbox Series X|S), mobitela i tableta (iPhone, iPad, iPod touch i Android) te online na Max.com. Max je također dostupan putem odabranih TV i internet distributera u pojedinoj zemlji.

Korisnici mogu plaćati putem velikih pružatelja usluga (Visa, Mastercard i PayPal) i kupnjom putem aplikacije u glavnim trgovinama (Apple App Store, Google Play Store i Samsung Checkout).

Današnje lansiranje nadovezuje se na uspješna lansiranja Maxa Warner Bros. Discoveryja u SAD-u, Latinskoj Americi i na Karibima. 11. lipnja Max će biti lansiran u Francuskoj, Poljskoj, kao i poboljšani HBO Max u Nizozemskoj, a od 1. srpnja u Belgiji. Do srpnja će Max biti dostupan u 25 zemalja Europe i 65 zemalja i teritorija širom svijeta. Max stiže u ključne zemlje jugoistočne Azije kasnije ove godine.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X