Mayales snimio spot za ‘Toliko smijeha’

Finaliziran je video za treći singl grupe Mayales, za pjesmu ‘Toliko smijeha’, s kojom je grupa nastupila na nedavnoj dodjeli Porina odakle su slavodobitno otišli kući s čak tri statue (uključujući i onu za Album godine).

Mayales - Toliko smijeha (Foto: Saša Zinaja)

Režiju spota potpisuju Petar Beluhan i Mario Delić, ujedno i kamerman spota, odnosno montažer Mario Alojzije Lubina. Upravo je ovaj trojac autor kultnog spota Mayalesa za pjesmu ‘Od ljubavi…’ iz davne 1998. godine.

Ovoga puta fokus spota premješta se daleko iz srca Zagreba, iz starog tramvaja broj 13. Mayales, i njihova poveća družina, seli u prirodu podno Ladučkih brega. Brojna obitelj i prijatelji skloni neobičnim vještinama oživljavaju komunu koja živi daleko od sive svakodnevnice i njenih problema…tamo gdje se truba raduje.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qmFwiNVusbo[/youtube]

“Kad shvatiš da si okružen prijateljima koji se strastveno bave neobičnim aktivnostima poput akro-joge, pleh-glazbe, biciklističkim akrobacijama, ideja spota se naprosto sama nameće. Barem na 24 sata ostvario mi se san da predvodim neku svoju hipi-cirkus komunu”, rekao je pjevač i vođa Mayalesa Petar Beluhan.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X