‘Mechanical Bull’ – Kings of Leon ponovo jašu

‘Mechanical Bull’ novi je album benda koji je nakon spekulacija o raspadu ponovno zaljubljen u vlastito postojanje.

Kings of Leon 'Mechanical Bull'

Pjesma “Supersoaker” najavni je singl šestog studijskog albuma Kings of Leon naslovljenog “Mechanical Bull”. Albumu koji izlazi 24. rujna pošli tjedan premijerno je pušten u eter emisije Zane  Lowe’s Radio 1 u okrilju BBC-a.

Jared Followill, basist u bendu album je najavio kao “iznenađujuće mladenački s obzirom na to da je očekivao kako će snimiti vrlo zreli album.” Ovaj “glazbeno kompliciraniji album” dodao je Jared, “kulminacija je s vibrom kakva je vladala na prva dva njihova albuma”.

O zaokruženoj cjelini od deset godina na sceni od “Youth and Young Manhood” posredno je govorio Matthew Followill: “Napokon nije bilo pritiska na nama na ovom albumu, kupili smo studio pa nije bilo računa ni vremenskih ograničenja kad što treba biti gotovo. Sami smo svoje gazde, možemo uzeti pauzu kad želimo. Na neki način ponovo smo se zaljubili u ono što je bila ljubav na prvi pogled, uzeti svoj instrument u ruke i svirati, smijati se na pozornici i zbilja se zabavljati bez osjećaja da ti je to posao.”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=64a15jJqFDk[/youtube]

Frontmen Caleb Followill o studiju u vlasništvu benda je izjavio: “Šteta što smo to odugovlačili, sad tamo možemo dolaziti na probe ili se samo zezati.” Kada je u pitanju pritisak o koje je govorio Matthew, Caleb je dodao: “Posljednji album je skinuo pritisak s nas, “Come Around Sundown” slijedio je naš najviši doseg u karijeri (tj. album “Only By The Night” iz 2008. godine), više nije u pitanju hoćemo li moći ponoviti prethodni uspjeh, malo smo stvari sada drugačije posložili.”

Bend je također dao naslutiti kako je sa snimanja “Mechanical Bull” albuma ostalo dovoljno materijala za pola novog i zasigurno za neki novi LP.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X