Medika opet u pogonu

Nakon saniranja štete od požara koji je izbio 15. veljače i rješavanja problema sa strujom zagrebačka AKC Medika je spreman za nastavak rada.

Medika - Attack

U međuvremenu AKC Medika je oblavila i službeno priopćenje povodom incident koji u potpunosti prenosimo:

“Želimo ovim putem reagirati na neke novinske napise i reći da je požar koji je u subotu 15.2. netom prije ponoći izbio na dijelu krova AKC Medika u rekordnom roku lokaliziran, te ugašen brzom akcijom vatrogasaca. Svi ljudi koji su se nalazili u prostoru Medike, uključujući i dvorište, odmah su evakuirani od strane korisnika/ca AKC Medike.

U klubu Attack te se večeri održavao koncert radi kojeg je u prostoru zgrade i dvorišta bilo 500tinjak posjetitelja, ali, budući da se požar nije širio, i da se koncert održavao u drugom dijelu AKC Medika koji ni približno nije bio zahvaćen požarom, direktne opasnosti za ljude nije bilo.

Dio krovišta koji je gorio nalazi se iznad hodnika koji spaja nekoliko prostorija na gornjem katu AKC Medika, koje se koriste mahom za dnevne aktivnosti, a razlog požara još nije ustanovljen (policijsko izvješće TEK treba biti objavljeno).

U nedjelju tijekom dana korisnici prostora očistili su i sanirali potkrovlje zahvaćeno požarom, a krov je za prvu ruku prekriven ceradama, radi zaštite ostalih prostorija koje se nalaze ispod.”

AKC Medika

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X