MENT otvorio prijave za bendove i samostalne izvođače

Jedan od najznačajnih showcase festivala u ovom dijelu Europe, MENT Ljubljana, otvorio je prijave za bendove, samostalne i live izvođače te DJ-e koji će moći nastupiti na njegovom jubilarnom desetom izdanju.

Prijavite se na MENT

Deseti po redu MENT će se održati od 21. do 24. veljače 2024. u glavnom gradu Slovenije na više lokacija. Prijave su otvorene do 1. rujna i potpuno su besplatne, a jedan od uvjeta je da prijavljeni imaju koncertno iskustvo te javno dostupne video i audio materijale.

MENT Ljubljana je najveći događaj takve vrste u regiji. Radi se o višestruko nagrađivanom festivalu glazbenih otkrića koji u simbiozi s konferencijom omogućava predstavljanje izvođača iz cijele Europe pred međunarodnim glazbenim stručnjacima i publikom. Od svog prvog izdanja u 2015. ugostio je brojne hrvatske izvođače te na neki način postao obavezno i rado posjećeno mjesto svih glazbenih profesionalaca iz regije.

Svi prijavljeni će do najkasnije 12. siječnja biti obaviješteni putem e-pošte (provjeriti mapu neželjene pošte) o rezultatima. Više o festivalu može se pročitati na www.ment.si. Festival podupire platforma TuneCore.

>> Link za prijave na 10. MENT 

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 €.

Hvala vam.

1.00 € 5.00 € 10.00 € 20.00 € 50.00 € 100.00 € 200.00 €


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh
X